Pirmkārt, šampanieša glāzes nav domātas mazgāšanai trauku mašīnā, jo tad tās paliek trauslākas un palielinās saplaisāšanas iespēja. Šī iemesla dēļ katru reizi, kad tās izmantotas, jāmazgā ar rokām, vēsta "Champagne Journal". Pirms ķeries klāt mazgāšanai zem ūdens, paņem papīra dvieli un noslauki lūpu vai pirkstu nospiedumus.
Šampanieša glāzes jāmazgā siltā/karstā ūdenī – šī iemesla dēļ ieteicams mazgāšanas procesa laikā rokās vilkt gumijas cimdus. Glāzes augšējo, šauro galu noslauki ar papīra dvieli, bet skalošanu veic vēsākā ūdenī.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit