Foto: DELFI
Lieli un mazi, populāri un reti redzēti mājas mīluļi 16. un 17. septembrī pulcējas izstādē "Dzīvnieku pasaule". Šogad organizatori sola, ka apmeklētāji varēs sastapt arī kādu pavisam īpašu viesi no ASV.

Izstādē "Dzīvnieku pasaule" var sastapt gan kaķus, gan suņus, gan arī citu sugu dzīvnieciņus. Kā ierasts, vienuviet pulcējas visdažādāko kaķu un suņu šķirņu pārstāvji, tāpēc var gadīties, ka kāds no mīluļiem iepriekš nebūs nemaz redzēts.

Suņu izstādē var sastapt lielus un mazus sunīšus, kā arī aplūkot, kā tie uzvedas, sacenšas un padodas paklausības komandām. Mīluļi sacenšas dažādās disciplīnās, taču sacensību starplaikos interesenti var aprunāties ar konkrētās šķirnes suņa saimnieku vai audzētāju, lai noskaidrotu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Savukārt kaķu izstādē pulcēti peļu junkuri no dažādām pasaules valstīm. Arī paši kaķi ir dažādi, jo var sastapt gan bezspalvainos sfinksus, gan ārkārtīgi pūkainos Norvēģijas meža kaķus un citus mīluļus.

Organizatori šajā izstādē sarūpējuši arī kādu īpašu pārsteigumu, proti, viesi no ASV. Izstādes apmeklētāji var meklēt būri ar 300. numuru, tajā varēs sastapt īpašu kaķu "elfu".

Tāpat izstādē var iegādāties dažādas zooindustrijas preces, piemēram, suņu un kaķu barību, gultiņas, rotaļlietas, pavadas un citas lietas, kas nepieciešamas ikdienā ar mājdzīvnieku.

Izstādē var aplūkot arī citu sugu dzīvniekus no privātajiem zoodārziem, piemēram, aitas, kazas, putnus, seskus, grauzējus un citus.

Plašāk par izstādi un biļešu cenām šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!