Foto: Kadrs no video
Zināms, ka pandu lāči spēj rast prieku pat no visikdienišķākās situācijas. Izrādās, ka pietiek vien ar riepu, kas iekārta kokā, lai sāktos aizrautīga ampelēšanās.

Kā redzams publicētajā video, kur nofilmēta panda no Lielo pandu izpētes centra Čengdu, Ķīnā, riepa lācim ir gana laba rotaļlieta, lai kārtīgi izkustinātu savas ķermeņa daļas. No riepas izveidotajās šūpolēs var gan ielīst no apakšas, gan mēģināt uzkārties tām virsū, gan arī griezties līdz ar apaļo objektu.

Brīžiem pat šķiet, ka tieši iekārtā riepa uzņemas vadību pār spēles virzību, jo pandiņai to ne vienmēr izdodas nokontrolēt. Taču pat kritieni neapstādina melnbalto dzīvnieku turpināt spēlēšanos.

Video šeit var redzēt, kā pandu lācēns neveiksmīgi centās iesaistīt rotaļās savus ģimenes locekļus. Savukārt video šeit var vērot nodarbi, kas patīk gan lieliem, gan maziem, proti, šļūkāšanu pa kalniņu pandas izpildījumā. Bet video šeit var pārliecināties, ka reizēm pandām nav vajadzīgi papildu rīki, lai sagādātu sev jautrību, pietiek vien ripināties pa zāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!