Foto: instagram.com/germanshepherd_corner/germanshepherdpretty/ilovegermanshepherd
Vācu aitu suņu šķirnes pārstāvji, kurus tautā cilvēki sauc vienkārši par vilku suņiem, iekarojuši daudzu suņu mīļu simpātijas. Laikam ritot, šie sunīši izaug no plaukstas lieluma radībiņām līdz cēliem sargsuņiem, taču katrs, kurš kaut reizi dzīvē redzējis mazu vilku sunīti, šīs atmiņas atceras ar smaidu sejā.

Vācu aitu suņi ir ļoti inteliģenti dzīvnieki, kuri uzcītīgi mācās, ir paklausīgi, sabiedriski, draudzīgi, uzmanīgi, modri, drosmīgi, kā arī ir labi aizstāvji, pašpārliecināti, neatkarīgi un bezgala uzticīgi savam saimniekam un viņa ģimenei.

Šos dzīvniekus pasaulē daudz kur izmanto kā policijas suņus, glābējus un pēddziņus, taču, mācot tos sadzīvot ar citiem četrkājainajiem draugiem jau no bērnības, tie var pat ļoti labi sadraudzēties ar citiem suņiem. "Dogbreedslist" raksta, ka "vilciņu" vidējais dzīves ilgums ir no 10 līdz 13 gadiem, un tiem ļoti tīk aktīvs dzīvesveids.

Kā lieli, tā arī mazi vācu aitu suņu šķirnes pārstāvji ir bez gala mīļi. Šī šķirne ir viena no pirmajām, kuru atminas mazi bērni, jo redzējuši tādos pasaulslavenos seriālos kā "Komisārs Reksis" un "Rintintins". Taču mēs gribējām lasītājiem dot iespēju apskatīt, kādi izskatās mazi "reksīši" pirmajos dzīves mēnešos, tāpēc apkopojām dažādas skaistas fotogrāfijas, kuras publicētas vietnē "Instagram".

Lūk, šis šķirnes mazulis trenē savu balsi, lai ar laiku varētu sacensties skaļumā arī ar lielajiem suņiem!

Rotaļīgums ir vācu aitas suņu otrais vārds! Kā visiem kucēniem, viņiem grib spēlēties un iepazīt dzīvi rotaļīgā veidā.

A post shared by Tyrel Ferris (@tyrel192) on Nov 22, 2017 at 4:57am PST

Uzsmaidām kamerai!

Šis šķirnes mazulis, būdams tikai deviņas nedēļas vecs, ar saimnieci jau dodas laukā pastaigāties, vēsta bildes apraksts.


44px;">

A post shared by Elizabeth (@lonewolf_runs) on Nov 22, 2017 at 4:25am PST