Foto: Kadrs no video

Starpsugu attiecības nenozīmē tikai savstarpēju cīņu par izdzīvošanu, bet arī skaistu un nesavtīgu draudzību. Minesotā, ASV, cilvēkus pārsteigusi vēl neredzēta draugu savienība, kurās galvenajā lomā ir haskiju šķirnes suņu puika Makss (Max) un pīlēns Kvakers (Quackers), ziņo "Bored Panda".

To, cik draugi mīlīgi sadzīvo, lieliski pierāda kadri, kuri video formātā publicēti vietnē "YouTube". Patriks un Kirstena Riliji, abu radībiņu saimnieki, stāsta, ka Makss pie viņiem sācis dzīvot, kad viņam bija pieci gadi. Viņš nepavisam nejutās vientuļš, jo saimnieku mājās jau bija viens sargsuns – viņa sugas brālis Saša (Sasha). Pēc kāda laika Saša nomira, un Maksa sirdī palicis tukšumus, kuru tagad ir aizņēmis netipiskais draugs – pīlēns.

Kad Kirstena un Patriks atveduši mājās pīlēnu Kvakeru, Makss esot stundām ilgi sēdējis blakus aplokam, un jau tad saimnieki sapratuši, ka abus vieno abpusēja laipnība un iespējama draudzība.

Abi draudziņi visu dara kopā – ēd, dzer, guļ un dodas pastaigās. Nereti "ceļotāji" aizklīst nedaudz tālāk no mājām un aizčāpo pat līdz ceļam, kur brauc mašīnās, tāpēc cilvēki bieži piestāj, lai abus kopā nofotografētu.

Riliju kaimiņiene Alise Godejana atklāj, ka katru reizi, braucot mājās, cer, ka pīlēns ar haskiju tieši tad būs devušies ikdienas pastaigā, jo redzamais skats vienmēr liek smaidam ieplesties sejā. Reizēm kadru ķērāju ir tik daudz, ka uz ceļa izveidojas pat neliels sastrēgums!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!