Līdzīgas, tomēr atšķirīgas – tā gribas teikt par divām suņu meitenēm, kas mīt Ņujorkā, ASV. Manhetenas rajonā manāma Sojera un par viņu mazākā Čārlija, un abas izskatās gluži kā divas ūdens lāses.

Portālam "The Dodo" suņu saimniece skaidrojusi, ka Čārlija un Sojera nav radinieces. Viņas vienojot vien tas, ka abas esot izglābti dūdeļi (pūdeļa un citas šķirnes suņa jaukteņi). Tiesa, abu mīluļu līdzība neesot palikusi bez apkārtējo ievērības. Kāds no cilvēkiem suņus pat salīdzinājis ar burtiem, kad vienu raksta kā lielo, bet otru – kā mazo.

Saimniece pastāstījusi, ka Sojera ir lielākais suns, bet Čārlija – mazākais. Interesanti, ka tieši mazā Čārlija esot vecākā no abiem suņiem. Lai arī fotogrāfijās manāma Sojeras un Čārlijas nepārprotamā līdzība, saimniece sākotnēji tā nemaz neesot uzskatījusi: "Tie ir divi pilnīgi dažādi suņi. Viņas ir dažāda auguma."

Tiesa, ar laiku saimnieces domas mainījušās un abas pat sāktas ģērbt līdzīgos tērpos un aksesuāros. Turklāt arvien vairāk mīlules sākušas līdzināties viena otrai. Interesanti, ka reiz Sojera un Čārlija bijušas viena auguma, kas licis mazajai Čārlijai priecāties par otru tāda paša izmēra sunīti, teikusi saimniece. Taču tad Sojera pāraugusi par sevi vecāko Čārliju un krietni izstiepusies.

Saimniece pieļāvusi, ka Sojera nemaz neapzinoties, ka nav vairs vienā augumā ar Čārliju, par ko liecinot lielās mīlules uzvedība. Savukārt Čārlija, ticams, auguma atšķirības pamanījusi gan, jo bieži vien nespējot aizsniegties līdz vietām vai plauktiem, kas Sojerai ērti pieejamas. Tāpat mazā Čārlija izrīkojot Sojeru un uzvedoties kā priekšniece.

Lai arī dažādā auguma suņu meitenes ir atšķirīgas, saimniece novērojusi, ka visbiežāk abas darot vienu un to pašu, proti, ja viena mīlule sāk spēlēties ar rotaļlietu, tieši tajā brīdī to darīt vajadzēs arī otrai.

Turpinājumā var aplūkot vēl vairākus kadrus ar līdzīgajām draudzenēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!