Ieraugot šo suni, daudzi noteikti ievēros mīluļa neparasto spalvas krāsojumu, kas suni teju vai "sadala" divās daļās. Tieši izskats ir tas, kas šarpeju Bo padarījis populāru.

Bo, pilnā vārdā Boetijs, ir miniatūrais šarpejs, kas mīt Kalifornijā, ASV. Sunim veltītajā "Instagram" profilā, kas sapulcējis teju 20 tūkstošus sekotāju, saimnieki atklājuši, ka Bo nākot no godprātīga audzētāja, tādējādi skaidrojot, ka šarpejs neesot vis kāds jauktenis, par ko, iespējams, varētu liecināt suņa izskats. Tiesa, Bo tomēr bijis vismazākais kucēns metienā, tāpēc arī joprojām šunelis esot visai maza auguma, pretēji kā citi šarpeju šķirnes suņi.

Norādīts, ka suņuks Bo ir divus gadus vecs. Viņa īpašā pazīme noteikti ir spalvas krāsojums, kas krietni atšķiras ap galvu un pārējo ķermeni. Bo galviņa rada asociācijas ar brūnu lācēnu, taču pārējā spalva iekrāsojusies ļoti gaiša ar retiem tumšiem plankumiem. Tamdēļ saimnieki jau "Instagram" profila aprakstā pieminējuši – lai gan attēlos redzams suns, daudzi ļaudis reizēm Bo saucot par nīlzirgu ar spalvu.

Bo iecienījis garas pastaigas parkā, nosnaušanos un spēlēšanos ar savu vismīļāko mīksto mantiņu – rotaļu lācīti. Lai arī nekas daudz par suni publiskajā telpā netiek atklāts (par spīti tam, ka sunim pat veltīta īpaša mājaslapa), turpinājumā var ielūkoties simpātiskā Bo ikdienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!