Ja mājās ir čuguna katls vai dziļa panna, ļoti labi noderēs šis trauks, jo tas lēnāk atdzisīs un smarža ilgāk izplatīsies telpā. Bet var izlīdzēties ar jebkuru katliņu vai likt lietā ātrvārāmo katlu.
Pamācība ir pavisam vienkārša – katliņā ber skujas, kanēļa standziņas (var izmantot arī maltu kanēli), krustnagliņas, anīsa zvaigznes, lauru lapas, citrusu šķēles vai tikai miziņas, dzērvenes, ābolu šķēles, rozmarīnu vai ko citu, kas pieejams vai labpatīk pēc aromāta. Jauki smaržos arī ingvera mizas, fenheļa sēklas, vaniļas pākstis (kas palikušas pāri pēc vaniļas izgrebšanas), timiāns, čiekuri un citas veltes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit