Foto: Kadrs no video
Netīši piededzināt katlu vai pannu var sanākt katram no mums – viens pārāk aizraujas ar kulinārajiem meistarstiķiem, cits aizmirst par ēdienu, skatoties iemīļoto seriālu, bet vēl kāds pareizi neaprēķina esošo temperatūru. Viss nemaz nav tik slikti kā sākumā var izskatīties, jo piedegušie virtuves priekšmeti ar tavu palīdzību var atgūt vēlamo izskatu un turpināt pildīt iepriekšējās funkcijas.

"Apartment therapy" piedāvā pavisam vienkārši un efektīvu veidu, kā nomazgāt grūti tīrāmo piedegumu no gatavošanai tik nepieciešamajiem un svarīgajiem priekšmetiem. Šis padoms daudziem varētu šķist saistošs, jo tīrīšanā netiek izmantoti nekādi ķīmiskie līdzekļi.

Vispirms ielej pannā vai katlā glāzi ūdens – lej to tik daudz, lai tas noklātu visu priekšmeta apakšējo daļu, piedegušās vietas. Kad tas izdarīts, virtuves skapīšu plauktos atrodi etiķi, jo šis pārtikā tik bieži izmantojamais šķīdumu īpaši labi palīdz piedeguma likvidēšanā. Etiķi lej pannā, tas nepieciešams teju uz pusi mazāk nekā ūdens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!