virtuve interjers krēsli galds
Foto: Shutterstock
Ja mājās gatavots ēdiens tiek vakariņās celts galdā teju vai katru vakaru, virtuve noteikti ir tā vieta, kur kāds no mājokļa iemītniekiem uzturas ilgāk par pāris minūtēm. Lai ēdiena gatavošana noritētu veiklāk un nepieciešamos priekšmetus nevajadzētu meklēt vistālākajos kaktos, vēlamies iepazīstināt tevi ar virtuves iekārtošanas principiem, lai telpu padarītu praktiskāku.

Iespējams, lielai daļai cilvēku, kuriem nepavisam neiet pie sirds uzturēšanās virtuvē, iemesls ir iekārtojums – ja iekārtu un priekšmetu izvietošanā pieļautas kļūdas, par kurām vēlamies tev pastāstīt, gatavošana var būt vēl vairāk apgrūtināta.

Pirmkārt, atcerieties, ka virtuves iekārtošana būtu jāsāk ar to, ka tiek nozīmētas vietas, kurās atradīsies trīs galvenie elementi – ledusskapis, izlietne un plīts – mūžīgi aktuālā trijstūra teorija. "HGTV" raksta, ka lielāku virtuvju īpašnieki izvēlas praktiskāku variantu nomainīt pret acīm tīkamāku, novietojot tos vienu no otra salīdzinoši tālu. Ja vēlies ēst gatavošanu padarīt vieglāku un ietaupīt laiku, šiem elementiem jāatrodas tuvāk vienam pie otra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!