Foto: Kadrs no video
Valentīndiena ir laiks, kad veltīt savu laiku mīļotajam cilvēkam. Taču arī dzīvnieku pasaulē uzmanība un pieķeršanās nav sveša. Tas redzams takšu pāra Henrija un Kiki ikdienā, par ko var pārliecināties sirsnīgās fotogrāfijās.

Aģentūra "Caters" ziņo, ka mīlīgais takšu pāris piederot ainavu arhitektei Dženiferai Mūnijai, kas dzīvo Konektikutas štatā, ASV.

Abi viņas mīluļi ir takši, turklāt gan Henrijs, gan Kiki esot sešus gadus veci, dzimuši 2011. gadā. Lai arī Henrijs esot tīrasiņu taksis, dāma Kiki adoptēta no patversmes un par viņas radurakstiem skaidru liecību neesot. Taču abi sugasbrāļi lieliski sapratušies un radījuši teju vai pilnīgu un idillisku suņu ģimenes dzīves iespaidu.

Kā novērojusi saimniece (un tas arī redzams fotogrāfijās), Henrijs un Kiki lielu daļu laika pavadot kopā, draudzīgi gulēdami viens otram blakus un samīļojoties veidā, kādā suņi to prot.

Publiskajā vidē par draudzīgo takšu pāri nekas daudz nav ticis atklāts, taču zināms, ka par abām "Instagram" slavenībām tapusi pat grāmata.


"Es varu apzvērēt, ka starp Henriju un Kiki bija mīlestība no pirmā acu uzmetiena. Viņiem vajadzēja pāris minūtes, lai iepazītos, bet nākamo stundu laikā viņi jau gulēja vienā gultā," saimnieces teiktais publicēts "Metro".

Skaidrojot, kā tikusi pie abiem mājdzīvniekiem, Mūnija teikusi, ka vispirms iegādājusies taksi Henriju, taču sapratusi, ka viņam vajadzīga dzīvesbiedrene. Tāpēc visai drīz adoptēta Kiki, kas ir Henrija vienaudze. Takšus viņa iecienījusi jau sen, taču viņas pirmais mājdzīvnieks, takšu šķirnes suns Kūpers, diemžēl gājis bojā. Tomēr viņa spējusi atvērt savu sirdi vēl kādam mājdzīvniekam, turklāt - tam noteikti bija jābūt taksim.

Henriju saimniece raksturojusi kā vismīļāko un apburošāko suni. Savukārt Kenrija, pēc Mūnijas domām, esot dzimusi, lai mīļotos un dzīvotu Henrija gādībā.

Abu brūno suņu savienība viņā esot atmodinājusi jūtas un ticību mīlestībā un cilvēcībā. Pašai Mūnijai abi mīluļi liekot kļūt labākai un censties, lai mājdzīvniekiem būtu vislabākā dzīve, kāda vien iespējama. "Rūpēšanās par dzīvniekiem un viņu dzīves uzlabošana ir laba ķermenim, prātam un dvēselei," pārliecībā paudusi saimniece.

Takši esot tik ļoti sadraudzējušies, ka ne reizi neesot viens uz otru rējuši. Tā vietā viņi labprātāk mīlinoties un pavadot laiku kopā. "Viņi lieliski saprotas un to dara bez palīdzības vai mana pamudinājuma. Godīgi sakot, neko līdzīgu neesmu redzējusi," priecājusies Mūnija.

Sirsnīgajiem draugiem veltīts arī "Instagram" profils ar vairākiem tūkstošiem sekotāju. Profila nosaukumā lasāms "Henry loves Kiki" jeb "Henrijs mīl Kiki". Vēlmi publicēt savu mīluļu gaitas saimniece raksturojusi ar to, ka visu laiku uzņēmusi mīļus kadrus ar saviem uzticamajiem draugiem, tāpēc vēlējusies iepriecināt citus cilvēkus. Arī privātajās ziņās, ko viņa saņemot no interesentiem, esot lasāmi bezgala jauki vārdi.

Turpinājumā var aplūkot vairākus kadrus no draudzīgā pāra ikdienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!