Pateicoties dēstiem, mēs varam savās siltumnīcās izaudzēt tādus siltuma mīļus kā tomātus, papriku un baklažānus, varam nodrošināt "zaļā konveijera" stādījumus visām dārzeņu kultūrām, kurām ir nepieciešama atkārtota audzēšana, visā veģetācijas perioda garumā, stāsta Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) vecākais speciālists dārzkopībā Māris Narvils. Šoreiz vairāk par tomātiem, kuriem ir nepieciešams ilgs dēstu audzēšanas periods, kas mērāms 50 līdz 60 dienās.
Ar ko sākas stādu audzēšana?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit