Vai tikai 14. februārī jeb Valentīndienā jāizrāda mīlestība savam tuvākajam cilvēkam? Saimnieces Rupas Satonas fotogrāfijas rāda, ka pieķeršanās un mīļuma izpausmes var būt katru dienu. Turklāt to pierādījuši viņas mājdzīvnieki, četri papagaiļi.

Portālam "Bored Panda" saimniece norādījusi, ka rūpējoties par četriem papagaiļiem: Vinteru, Sprigu, Riveru un Reinu. Viņa teikusi, ka iepriekš neesot spējusi iedomāties, cik lielu iespaidu uz viņas ģimeni atstāšot mazie lidotāji. Papagaiļu personības esot daudz lielākas nekā viņu mazais augums, kas šos putnus padarot vēl interesantākus

We loved with a love that was more than love. ✨ ~Edgar Allan Poe . #whpwithlove

A post shared by Rupa Sutton (@freyaeverafter_) on Feb 12, 2018 at 4:58am PST

Šo pāru mīlestība ir tikpat liela, cik viņu raksturs," atklājusi Satona. "Viņi mīļojas, kārto spalvas un dienu no dienas rūpējas viens par otru. Vērošana un darbošanās ar viņiem manā dzīvē ir devusi ļoti daudz prieka un smieklu."

Putniņi esot tik skaisti, ka grūti noturēties pretī viņu valdzinājumam, teikusi saimniece Satona: "Esmu apburta no viņu skaistuma, gudrības un jaukuma." Zīmīgi, ka putnu mīļošanās un tās iemūžināšana skaistos kadros kļuvusi par Satonas iecienītāko nodarbošanos, kas aplūkojama arī īpaši izveidotajā "Instagram" profilā. Tas pulcējis nedaudz vairāk par 200 tūkstošiem sekotāju.

"Man patīk izstāstīt stāstu un nodot emocijas caur manām fotogrāfijām. Ar viņu neparastajām grimasēm un tieksmi pēc mīļošanās putni rada daudz kadru," pastāstījusi fotogrāfe.

Interesanti, ka kameras objektīvs viņai palīdzējis kadros saskatīt to, ko ikdienā ne vienmēr izdodas ieraudzīt. "Viņu mazās skropstas, mazās mēles, brīnišķīgās un krāsainās spalvas," uzskaitījusi Satona.

Tūkstošiem sekotāju ik dienu vēro saimnieces publicētās fotogrāfijas, un daudzās no tām papagaiļi vērojami, cieši piespiedušies viens pie otra - it kā mīļodamies. To, saprotams, interesenti novērtējot, par ko Satonai esot īpaši liels prieks: "Visvairāk man patīk dzirdēt no cilvēkiem, ka manas fotogrāfijas viņus ir iedvesmojušas, likušas pasmaidīt ikdienā vai ļāvušas kaut uz mirkli izbēgt no ikdienas uz pasaku valstību, kur pūkainie putni atrod savu īsto mīlestību."

Turpinājumā var aplūkot vēl vairākus sirsnīgus un mīļus kadrus.

Mid day naps are the sweetest ☺️🐥💤🐥

A post shared by Rupa Sutton (@freyaeverafter_) on Jan 16, 2018 at 1:16pm PST

Just when you think they can't get any fluffier... POOF! 🐥🐥😆 . You guys have lots of questions for me about the birds! I love that you want to know more 😄 Since I'm not able to respond to all the DM's due to time, I've started using the hashtag #aboutmybirds for posts that have any information about the floofs. You can follow the hashtag so you don't miss anything. Take a look and if there are any questions that are still not answered, feel free to ask here in the comments and I'll do my best to answer! Birds are pretty new to me and I don't claim to be an expert in any way at all but I have done many (like seriously MANY 😅)hours of research, joined some Parrotlet groups and gotten advice from some experienced bird people. Hopefully I can get some of those questions answered today! I do need to update the post about 💩.... with 4 birds now that are fully flighted, it does get messier than I initially wrote about and I have to do a thorough cleaning each evening after they're put up 🐥💩🤷🏻‍♀️

A post shared by Rupa Sutton (@freyaeverafter_) on Jan 2, 2018 at 5:41am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!