Foto: Kadrs no video
"Es esmu vācu dogs Floids un man patīk mana sedziņa!" tā vēstīts iespaidīgā izmēra sunim veltītajā "Instagram" profilā. Lielais četrkājainis iecienījis sedziņas, kuras viņam allaž esot līdzi, "The Dodo" atklājusi saimniece Emīlija.

Floida vēlme pēc dažādām sedziņām sākusies, kad suns bijis aptuveni gadu vecs. Mīlulim paticis nočiept segu, kas bijusi pārlikta pār dīvāna malu, un to ievērojuši arī saimnieki, kas beigu beigās nolēmuši sedziņu atdot sunim. Kopš tā brīža lielais vācu dogs novērots ar vairākiem auduma gabaliem.

A post shared by Floyd B (@floydandhisblankie) on Feb 14, 2018 at 10:08am PST

Šobrīd suns esot aptuveni divus gadus vecs, bet savu paradumu nēsāt līdzi sedziņu neesot atmetis. Gluži pretēji - no tās Floids nevēloties šķirties ne mirkli. Lai arī varētu šķist paradoksāli, ka lielam sunim nepieciešama sava veida rotaļlieta, ko vienmēr nēsāt līdzi, arī vācu dogam, viena no lielākajiem suņiem pasaulē, acīmredzot, nepieciešama drošības sajūta. Vai varētu būt tā, ka sedziņa viņam to sniedz?

A post shared by Floyd B (@floydandhisblankie) on Feb 14, 2018 at 10:19am PST

Saimniece novērojusi, ka viņas lielā izmēra mīlulis laika gaitā nolietojis vairākas sedziņas, kuras staipīšanas un vilkšanas rezultātā esot gluži vienkārši saplīsušas. Taču ģimenes locekļi parūpējušies, lai allaž būtu kāda sega vai palags, ko piešķirt Floidam.

A post shared by Floyd B (@floydandhisblankie) on Feb 14, 2018 at 10:23am PST

Portālam Emīlija atklājusi, ka gada laikā Floids izmantojis vairākas sedziņas, turklāt dažādās vietās tās esot atšķirīgas. Piemēram, viena sedziņa Floidu gaida automašīnā, taču cita nolikta Emīlijas drauga mājā, lai tad, kad suns tur viesojas, viņš varētu nēsāt zobos sedziņu.

Sedziņa tiekot ņemta gan uz mājokļa otro stāvu, kur Floids pārlaižot nakti, gan arī atpakaļ uz pirmo stāvu, kad suns no rīta pamodies. Tāpat vācu dogam esot vēlme tās izvilkt ārā uz ielas, taču saimniece to neesot ļāvusi un iemācījusi Floidam sedziņu atstāt pie durvīm.

Jautāta, kā un kāpēc Floidam sākusies šāda veida atkarība, saimniecei skaidra atbilde neesot bijusi. Savās dienas gaitās ņemt līdzi segu vienkārši esot daļa no Floida maigās dabas, paudusi saimniece. Savu mīluli viņa raksturojusi kā mīļu, jauku un mīlestības pilnu. "Viņš ir jaukumiņš, kuram nav ne jausmas, cik liels viņš ir. Viņam patīk mīļoties un gulēt klēpī, ja viņš to var. Floids katrā ziņā ir maigs milzis," teikusi Emīlija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!