Viens no mīluļiem, kura "Instagram" profilam strauji pieaug sekotāju skaits, ir runcis Vilfreds. Iespējams, tam par iemeslu kļuvis kaķa neparastais izskats, īpaši lielās acis un apakšējie zobiņi, kas labi redzami.

Profila aprakstā norādīts, ka Vilfreds, saukts arī par bezbailīgo cīnītāju, ir šinšilas persietis, ko raksturo gaišā spalvas krāsa. Taču ne jau krāsas dēļ, ticams, ļaudis iemīļojuši šo peļu junkuriņu.

"Instagram" profilā saimnieki komentējuši, ka cilvēki viņu mīluli raksturojuši kā "slikti uzzīmētu komiksu" un "visbaisāko, kas redzēts". Taču viens esot skaidrs – Vilfreds neatstājot vienaldzīgu nevienu. Turklāt daudzi pat apšaubījuši to, vai runcis vispār ir īsts, tāpēc saimnieki vairākkārt publicējuši video fragmentu, pierādot sava runča patiesumu.

Ieraugot Vilfredu, ļaudis daloties četrās frontēs, teikuši saimnieki. Lielākoties cilvēki Vilfredu salīdzinot ar kaut ko šausmīgu un baisu, par ko saimnieki paši vien pasmejoties, jo viņiem izteiksmīgais runcis esot pats labākais mājas mīlulis.

Kā otro cilvēku grupu saimnieki minējuši tos, kuri izrāda pieķeršanos kaķim un priecājas par to, cik Vilfreds ir īpašs. Šādu cilvēku atstātos komentārus esot patīkami lasīt.

Turpretim esot komentētāji, kuri galvenokārt izsakot naidīgas piezīmes par Vilfreda unikālo izskatu.

Savukārt ceturto grupu saimnieki raksturojuši kā cilvēkus, kas izteikuši bažas par kaķa labklājību un kas ticot, ka Vilfreds savu dzīvi aizvadot mokās. To radījusi kaķa īpatnējā izteiksme un cilvēkam līdzīgais skatiens, kas pilns ar bažām. Taču saimnieki mierinājuši, ka kaķis esot laimīgs, taču viņa actiņas regulāri jātīra, jo tās mēdzot asarot.

Turpinājumā var aplūkot vairākas fotogrāfijas no Vilfreda ikdienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!