Foto: Kadrs no video
Ietiepīgajam haskijam Zevam, kas kļuvis slavens ar gaudošanu dažādos brīžos un "runāšanu" pretī saimniecei, spītība joprojām nav sveša, redzams jaunākajā video fragmentā, ko publicējusi saimniece Lindsija Fleišmana.

Video aprakstā saimniece dalījusies novērojumā, ka viņas ietiepīgajam Zevam patīkot sēdēt ārpus mājas, pat ja līst lietus, krīt sniegs vai valda vētra. "Viņam ir vienalga," tā Fleišmana. Tā kā laikapstākļi esot visai lietaini un sniegoti, tas Zevam radot vēl lielāku vēlmi neuzkavēties mājās, bet doties ārā slapjumā. Saprotams, mitrums zemi padara sunim īpaši pievilcīgu: "Viņš rok bedres, aprok arī savas rotaļlietas un kļūst pavisam dubļains. Tas ir iemesls, kāpēc viņam ir samazināts laiks, ko viņš var atrasties ārā dubļos, un viņš nedrīkst ņemt līdzi nekādas rotaļlietas."

Taču, kā redzams video, Zevam saimnieces noteikumi nav traucējuši, un mīlulis lietainā dienā centies ārpus mājas iznest gardumiņu. "Kā jūs redzat, "nē" viņa vārdu krājumā nepastāv. Un savu nostāju viņš pauž, gaudojot pie mājas durvīm ar kaulu mutē," skaidrojusi Fleišmana.

Šī gan nav pirmā reize, kad Zevs no mājas kaut ko vēlas iznest. Vēl citu pierādījumu Zeva spītībai var aplūkot šajā video. Savukārt šeit var vienuviet apskatīt vairākus video, kas tapuši divu gadu garumā un parāda haskija tipisko uzvedību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!