Foto: Privātais arhīvs
Biedrības "Cat Care Community" aktīvistu rokās reiz nonāca kaķenīte Linda. Līdzīgi kā citiem mīluļiem, arī šai skaistulei tika meklēts jauns saimnieks, un par to kļuva rīdziniece Arina Fiklisova.

Biedrības pārstāve Anastasija Jahova "MansDraugs" atklāj, ka aktīvisti aptuveni gadu veco kaķenīti atveduši uz Rīgu no Rēzeknes privātpatversmes, kur mīlule mitusi iepriekš. Diemžēl Lindai bijušas slimas actiņas un viņa mocījusies ar vīrusu, kas vēl joprojām neesot līdz galam pārgājis. Taču, par laimi, Linda nu ārstējas jaunās mājās, jo no klīnikas viņu paņēmusi Arina.

"Pirmo reizi rakstu par Lindu ieraudzīju feisbukā," Arina teic par redzēto "Cat Care Community" sludinājumu. "Sirdī iekrita Lindas skumjās actiņas." "Otrā reize bija izšķiroša, kad svētdienas rītā feisbukā atkārtoti ieraudzīju rakstu, kur bija papildināts, ka Linda atrodas veterinārajā klīnikā Ķengaragā divu minūšu braucienā no manām mājām."

Ilgi neesot bijis jāgaida, līdz Linda jau atradusies Arinas mājās. Tas noticis tajā pašā dienā. "Mājas Lindai iepatikās, jūtas labi," apstiprina kaķenītes saimniece, kurai dzīvnieki allaž bijuši apkārt.

Kāpēc cilvēkiem vajadzētu apsvērt to kaķu adoptēšanu, kuri dzīvo patversmēs un biedrību paspārnē? "Laikam tāpēc, ka tiem dzīvniekiem ir mazāk cerību atrast īstas, mīlošas mājas. Ko varu ieteikt? Atcerēties, ka vienīgais, ko dzīvniekam no jums vajag, ir jūsu mīlestība," iedrošina Arina.

Saimniece padalījās arī ar dažiem kadriem no Lindas dzīves jaunajās mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!