Foto: Privātais arhīvs
Jau tradicionāli Rīgā, "Skonto" hallē, Lieldienās norisinās dzīvnieku izstāde, kurā pulcējas daudzi jo daudzi kaķi, suņi un ne tik ierasti mājdzīvnieki. Sadarbībā ar izstādes "Pūkainās Lieldienas Skonto" organizatoriem piedāvājām laimēt ielūgumu komplektus četrām personām, un nu zināmi laimīgie uzvarētāji.

Viss, kas bija jāizdara, – jāparāda, kā mājas mīlulis sagaida pavasari! Iesūtītās foto un video liecības piedalījās konkursā par ielūgumu komplektiem četrām personām.

Tā kā lasītāju atsucība bija ļoti liela un "MansDraugs" saņēma daudzus jo daudzus kadrus ar kaķiem un suņiem, kas bauda saules starus vai, gluži pretēji, nemaz nav apmierināti ar siltāka gadalaika iestāšanos, sadarbībā ar izstādes rīkotājiem sarūpējām vēl trīs ielūgumu komplektus. Tāpēc turpinājumā vari iepazīties ar septiņiem uzvarētājiem!

Runcis Sivēntiņš

"​Mūsu mīlulis – Sivēntiņš. Labsirdīgākais un neveiklākais kaķis, kas ir sastapts. Ir vienu gadu vecs. Sivēntiņam paveicies sagaidīt pavasari mājās, nevis patversmē. Viņš atradis saulaināko vietu mājās pie loga, zem palmas. Beidzot vietu pie radiatora nomainīja pret dabisko siltumu - Sauli! Iesūtīja Ivans, 10 gadi."

Sivēntiņa ģimene arī iesūtījusi video fragmentu ar runča laisko sēdēšanu saulītē.

Mīluļu ģimenīte

Elīna iesūtījusi foto liecības par to, kā dažādu sugu mājdzīvnieki bauda pavasari. Par to var pārliecināties galerijā.

Kaķis pie durvīm

Tiklīdz gaiss kļūst siltāks un patīkamāks, tā vien gribas darīt tā, kā redzams attēlā zemāk. Valērija kaķis rāda, cik ļoti sailgojies pēc pavasara!

Suns Marss

"Bildēs redzams, kā mans suns Marss saož pavasara tuvošanos. "Viņš nāk, es to saožu!" Marsis ļoti bieži pārsteidz ar savu pozēšanu un atliek tikai noķert šos burvīgos kadrus," raksta saimniece Līva.

Kaķis Mičis

Lai arī runča Miča izteiksme varētu liecināt par to, ka pavasaris netiek gaidīts atplestām ķepām, saimniece tomēr raksta, ka mīlulis izbauda saulīti.

Kaķis pie putnu būrīša

"Gājputns ir atpakaļ!" tā sava kaķa prieku raksturojis Jānis.

Hiro piedzīvojumi

Saimniece Jadviga vairākās fotogrāfijās iesūtījusi, kā Hiro atbalsts pašmāju sportistus un kā bauda saulīti, ķerot arī kādu putniņu.

Katrs no laimīgajiem saņems ielūgumu komplektu četrām personām. Ar uzvarētājiem "MansDraugs" sazināsies e-pastā, tāpēc atgādinām, ka jāpārlūko tā e-pasta kastīte, no kuras sūtīts pieteikums konkursam.

Liels paldies visiem mīluļu saimniekiem par dalību konkursā! Galerijā zemāk var aplūkot visus saņemtos attēlus un iedvesmoties pavasara baudīšanai!

Izstāde norisināsies no 31. marta līdz 1. aprīlim "Skonto" hallē Melngaiļa ielā 1a, un tā darbosies no pulksten 10 līdz 18.

Divu dienu laikā izstādes apmeklētājiem būs iespēja klātienē redzēt vairākus desmitus kaķu un suņu šķirņu, kā arī mazākos mājdzīvniekus, piemēram, putniņus un grauzējus. Tāpat neizpaliks arī lauku sētas iemītnieki. Izstādes laikā gaidāmas vairākas sacensības, kurās mīluļi rādīs savas spējas.

Plašāk par izstādi var lasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!