Paskatoties uz šo suni, pirmajā brīdī nešķiet, ka mīlulis būtu īsts, drīzāk īpaši sakrāsots, lai atgādinātu klaunu. Taču Madāma, kā viņu sauc saimniece, ir īstāka par īstu, vērojams publicētajās fotogrāfijās un video fragmentos.

Uzacu Madāma (Madame Eyebrows) jeb jaunkundze ar uzacīm esot aptuveni pusgadu veca angļu buldogu šķirnes pārstāve, norādīts portālā "The Dodo", un mīlule sev piesaistījusi tūkstošiem sekotāju lielu fanu pulku. Tas, ticams, radies viņas neparastā izskata dēļ, jo spalvas krāsojums galvas rajonā atgādina klaunu.

Madāmas izskatā īpašs akcents likts uz uzacīm, tamdēļ arī saimniece Janīna to uzsvērusi suņa vārdā. Saimniece norādījusi, ka uzacis allaž bijušas tās, kas likušas suņu meitenei pievērst īpašu uzmanību: "Viņai vienmēr bijušas uzacis un skumjš skatiens," tā Janīna.

Taču izskats šajā gadījumā esot maldinošs, paskaidrojusi Madāmas saimniece: "Viņa ir ļoti priecīga, luncina asti un dod bučas."

Daudziem "Instagram" sekotājiem gan šķitis, ka Madāma esot ārkārtīgi noskumis un nelaimīgs suns. "Patiesībā jums atliktu viņu sastapt uz pāris minūtēm, un jūs redzētu, ka viņa ir laimīga," teikusi saimniece.

Domājams, lielākā daļa Madāmas pielūdzēju sajūsminās un apbrīno suņa neparasto izskatu. Arī saimniece dalījusies pārdomās, ka savā mājdzīvniekā neredzot skumīgo skatienu, pievēršot uzmanību citām īpašībām: "Mēs neredzam tikai viņas skumjo seju. Mēs redzam, cik jautra viņa ir un cik ļoti daudz mīlestības viņa mums sniedz."

Turpinājumā vēl vairāki kadri no Madāmas ikdienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!