Foto: instagram.com/hi.wiley
Katrs ģimenes mīlulis ir unikāls ar savu raksturu un izdarībām, taču dažiem papildus tam nāk arī kādas redzamas, dabīgi veidojušās atpazīstamības zīmes. Šis suņuks, kuru sauc Vilejs, ir mīļuma iemiesojums – gan savas dabas, gan arī raksturīgā sirds formas pleķīša degungalā dēļ.

Viņa saimniece ir Leksija Smita. Portālam "The Dodo" sieviete stāstījusi, ka sākumā ģimene neesot bijusi pārliecināta, vai zīmīgais plankums uz purniņa tāds paliks uz mūžu, taču ar laiku sirds forma kļuvusi vēl izteiktāka. "Cilvēki viņu bieži fotografē, kā arī nāk ar mani aprunāties par zīmīgo plankumu. Viņš jau tā ir dikti mīļš, bet šī zīme viņu padara vēl mīlīgāku."

A post shared by w i l e y ♥ (@hi.wiley) on Apr 6, 2018 at 4:21pm PDT

Abi dzīvo Denverā, Kolorado štatā, Amerikas Savienotajās valstīs. "Vilejs vēl ir ļoti jauniņš, tāpēc enerģijas pietiek, lai spēlētos ar katru, kurš gatavs to darīt. Reizēm viņš pats pieskrien pie cilvēkiem un aicina ar viņu paspēlēties – kad ieraudzīts sirds veida zīmējums uz viņa deguna, pateikt "nē, ej prom" var vien retais."

A post shared by w i l e y ♥ (@hi.wiley) on Apr 10, 2018 at 3:51pm PDT

Saimniece arī uzsver, ka, viņasprāt, suņuks pats labi apzinās savu neparastumu un spēju citiem iepatikties, tāpēc bieži vien izmanto savā labā, lai tiktu samīļots un pabužināts. Viņš ir piemīlīgs un lieliski to saprot!

A post shared by w i l e y ♥ (@hi.wiley) on Apr 3, 2018 at 2:29pm PDT

Taču Vilejam tīk ne tikai spēlēties ar cilvēkiem, bet arī citiem dzīvniekiem. "Visi suņi viņam ir draugi. Tāpat viņš bieži rotaļājas ar mūsu kaķiem, visi sadzīvo ļoti labi! Vilejs arī ir diezgan izturīgs, bieži ejam pārgājienos un garās pastaigās, bet dikti uzmanīgs viņš paliek, kad televizorā uzliekam filmu "101 dalmācietis"."

A post shared by w i l e y ♥ (@hi.wiley) on Mar 18, 2018 at 7:04pm PDT

Leksija nenoliedz, ka viņas suns ir izlutināts un dara to, kas viņam ienāk prātā, taču viņa draudzīgajam raksturam un arī piemīlīgajam purniņam ar izcilo degungalu atteikt ir grūti. Viņa arī atklāj, ka suņukam jau agrā vecumā iemācīta sēdēšanas komanda, un tagad viņam šķiet, ka pēc katras apsēšanās reizes pienākas kāds gardums vai apbalvojums.

A post shared by w i l e y ♥ (@hi.wiley) on Apr 8, 2018 at 5:04pm PDT

A post shared by w i l e y ♥ (@hi.wiley) on Apr 12, 2018 at 5:29am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!