2017. gada 4. jūlijs izrādījusies liktenīga diena kādam kaķītim, ko Krista Deleinija no ASV atradusi zem savas mājas lieveņa, viņa aprakstījusi vietnē "Imgur". Pēc vairākiem mēnešiem viņa arī atklājusi, ka melnais runcis joprojām mītot pie viņas.

Pērn saimniece rakstījusi, ka mazo spalvu kamoliņu atradusi zem savas mājas lieveņa, kad ārā valdījis milzu karstums. Kaķēns pavadījis vismaz 12 stundas, iesprostots zem mājas, līdz izdevies mīluli izvilkt no turienes ārā.

A post shared by Tiny Rick (@tinyrickthecat) on Jul 20, 2017 at 7:05pm PDT

"Viņš bija tik nobijies! Mēs viņam netuvojāmies bez cimdiem un dvieļiem. Mēs viņu ievietojām vannasistabā, ko paši neizmantojam, nolikām kastīti, ēdienu un ūdeni. Tiklīdz aizgājām prom un atstājām kaķi vienu, viņš apēda visu ēdienu un izmantoja kastīti," notikumus uzskaitījusi Krista.

A post shared by Tiny Rick (@tinyrickthecat) on Jul 21, 2017 at 7:38am PDT

Viņa arī pamanījusi, ka kaķa izskats esot neparasts, proti, mīluļa lūpiņas atšķīrušās un bijuši redzami zobiņi. Kad runci apskatījis veterinārārsts, speciālists pieļāvis, ka lūpiņa kaut kādā dzīves posmā varēja tikt norauta, taču tas netraucējot kaķim dzīvot un arī neietekmējot ēšanu. Savukārt vizuāli kaķis allaž smaidot, jo esot redzami dzīvnieka zobi.

A post shared by Tiny Rick (@tinyrickthecat) on Jul 21, 2017 at 2:22pm PDT

Savukārt nu, pēc vairākiem mēnešiem, Krista portālam "Love Meow" atklājusi, ka kaķīša baiļu periods neesot bijis ilgs, jo daudz vairāk par dusmu izrādīšanu viņš vēlējies tikt mīlēts.

A post shared by Tiny Rick (@tinyrickthecat) on Jul 26, 2017 at 8:14pm PDT

Bijis skaidrs, ka šis peļu junkuriņš ģimenē palikšot uz ilgu laiku un piebiedrošoties pārējiem diviem mīluļiem, kaķiem Mārlijam un Mortijam. "Mēs iemīlējāmies viņā un nespējām viņu laist prom," atzinusies kaķu saimniece.

A post shared by Tiny Rick (@tinyrickthecat) on Oct 7, 2017 at 11:02pm PDT

Pārējie kaķi jaunpienācēju pieņēmuši, un trijotne sadzīvojot ļoti draudzīgi. Arī pats kaķītis, kas nosaukts par Riku, ģimenē ienesis daudz prieka, jo runča seju allaž rotājot īpatnējs smaids, kas redzams arī publicētajās fotogrāfijās.

Saimniece piebildusi, ka nespējot noticēt, cik mazs bijis Riks brīdī, kad viņš atrasts zem lieveņa. Nu mīlulis izaudzis par mīļu, lielu un draudzīgu mājdzīvnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!