Kopīgiem un labiem darbiem ir varens spēks! Laimīgā ģimenē mīloši sadzīvo suņu meitene Sūzija un divi kaķi – Kušī un Sanija. Visi dzīvnieki kopā ar savu saimnieci palīdz nelaimē nonākušiem kaķēniem, tos aprūpējot un pavadot tālāk savā dzīvē, informē portāls "Lovemeow.com".

Pirms četriem gadiem suņu meitenes Sūzijas saimniece Kellija devās uz vietējo patversmi, lai piedāvātu kādam sunim palīdzēt ar pagaidu mājām. Tomēr patversmē nebija neviena suņa, bet vairāki mazi kaķēni. Kellija uztraucās, ka viņas suns nepieņems kaķēnus, bet tomēr piekrita uzņemties pagaidu rūpes par mazajiem murrātājiem.

Pārsteidzoši, bet kucīte Sūzija pret mazajiem pūkaiņiem izturējās ļoti mīļi un gādīgi. Līdz kādā dienā mājas aprūpē nokļuva kaķēns Kušī, kuram bija inficēta acs, kuru dažādu iemeslu dēļ nācās amputēt. Tomēr tas Kušī neapturēja sadraudzēties ar suņu meiteni, laizot viņas purniņu un pavadot laiku kopā. Kellija nespēja izjaukt jauno draudzību un pieņēma mazo kaķi savās mājās.

Abi draugi turpmāk apvienojās, lai savai saimniecei palīdzētu aprūpēt kaķēnus. Kušī īpašu empātiju izrādīja pret citiem kaķēniem ar acu problēmām. Peļu junkurs ar šiem kaķēniem pavadīja kopā laiku un pieskatīja ikdienas brīžos. Saimniece Kellija novēroja, ka kaķis pārdzīvo mazo draugu došanos uz citām jaunajām mājām, tāpēc nolēma meklēt vēl vienu kaķi.

Kas meklē, tas atrod! Pēc kāda laika Kellija uzzināja par kādu aklu kaķi un uzreiz devās tam pakaļ, lai vestu mājās. Tā ģimenei pievienojās neredzīga kaķenīte Sanija, kura tika uzņemta ļoti viesmīlīgi un ar mīlestību.

Tagad, kad mājās tiek uzņemti vēl citi kaķēni, visi trīs draugi iesaistās to aprūpē. Suņu meitenei Sūzijai ir aizstāves loma. Viņa vienmēr satraucas, kad dzird kāda kaķēna ņaudēšanu. Turpretim Kušī uzņemas atbildību par kaķēnu tīrību, kā arī vienmēr sagaida jaunos pagaidu iemītniekus pie durvīm.

Jaunākā ģimenes locekle Sanija vēl mācās. Tā kā viņa neredz, jaunas smaržas liek mazliet satraukties, tomēr viņa uzņēmusies spēļu vadītājas un socializēšanas rūpes. Kopīgiem spēkiem trio palīdzējuši, devuši savu mīlestību un rūpes neskaitāmiem kaķēniem, kuriem nu jau ir atrastas jaunas mājas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!