Kamēr citi jau maijā un aprīlī lepojās ar saviem izaudzētajiem gurķīšiem uz mājokļa palodzes vai apkurināmajās siltumnīcās, citi cītīgi gaidījuši vasaru, lai tos stādītu vagās.
Šī vasara gurķiem ir diezgan liels izaicinājums, jo karstums prasa īpašu rūpi un laistīšanu. Nereti tieši sausuma periods tiek vainots pie tā, ka gurķi ir izauguši rūgti. Vairāk par to, kāpēc gurķi izaug ar rūgtenu garšu, lasi šeit. Tāpat "Tavs Dārzs" no savas pūralādes ir izcēlis vairākus padomus par gurķu slimībām, kaitēkļiem un to apkarošanu.
Ja arī tu zini vēl kādu noderīgu padomu vai knifiņu, kā izaudzēt gardus un kraukšķīgus gurķīšus, tad pastāsti par to komentāros! Vai arī sūti savu stāstu un foto e-pastā: maja@delfi.lv.
Lai aug garšīgi un kraukšķīgi gurķīši!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit