Daudzgadīgā lakstauga vērtīgums slēpjas tajā, ka puravos ir daudz C vitamīna, kā arī ēteriskās eļļas, B grupas vitamīni un karotīns. Puravi ir iecienīti ne tikai dažādos ēdienos, bet arī svaigā veidā, piemēram, dekors uz maizītēm vai kā sastāvdaļa svaigajiem salātiem.
Rudens ir īstais laiks puravu novākšanai, tāpēc esam sarūpējuši padomus, kas noderēs puravu ražas novākšanā! Tikai atceries, ka puravus vari novākt bez steigas, jo šie aukstumizturīgie dārzeņi pacieš pat -7 grādu aukstumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit