Iedvesmojoties no portāla "The Kitchn", piedāvājam piecus sliktus paradumus, kas tiek īstenoti virtuvē. Varbūt ir pienācis īstais brīdis, lai pamazām no tiem atbrīvotos?
Nereti pēc ēdiena gatavošanas virtuve izskatās kā pēc kara lauka – visur ir trauki un ēdiena krikumiņi, kas ir ne tikai uz galdiem, bet arī nokrituši uz grīdas. Ja nepieciešams visu uzpost ātri un uzreiz, tad nereti sāk ar grīdas slaucīšanu. Kā norāda portāls, tad šī ir visbiežāk pieļautā kļūda, jo jāsāk būtu ar galda virsmām, nevis ar grīdas uzpucēšanu. No galdiem tāpat var nokrist dažādas drupačas, tāpēc grīdas slaucīšana jāatstāj kā pēdējā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit