Foto: Shutterstock
Helovīna vakarā pēc konfektēm pie kaimiņiem var doties ne tikai ar draugiem vai bērniem, bet arī mājas mīluļiem. Portāls "Mans Draugs" dalās ar idejām četrkājainā drauga Helovīna tērpam.

Helovīni ir laiks, kad tavs mājas mīlulis var pārtapt par jebko, arī par pirātu, raganu vai burvi. Atliek tikai iegādāties pareizos aksesuārus, kas netraucēs dzīvniekam brīvi kustēties, atrast groziņu gardumiem un doties pie kaimiņiem pēc konfektēm un citiem saldumiem.

View this post on Instagram

A post shared by Thor The Chiweenie (@german_taco_thor) on Oct 30, 2018 at 7:15am PDT

Kuram gan nepatīk supervaroņi? Par tiem ir sajūsmā ne tikai bērni, bet arī mājdzīvnieki. Jebkurš gribētu līdzināties Supermenam, Betmenam vai citam pasaulslavenam pārcilvēkam. Helovīnu laikā veikalos ir nopērkami daž ne dažādākie supervaroņu kostīmi, kuros vari ietērpt ne tikai sevi, bet arī savu četrkājaino draugu.

View this post on Instagram

A post shared by Zeus Espinoza (@zeus_espinoza1) on Oct 30, 2018 at 6:25am PDT

Ja nevēlies sava četrkājainā drauga Helovīnu tērpā ieguldīt daudz laika un naudas, pieturies pie vienkāršām idejām, piemēram, ietērp savu suni spoka kostīmā. Viss, kas tev būs nepieciešams, ir vecs, baltas krāsas palags un šķēres, ar kurām materiālā izgriezt divus caurumus acīm un vienu degunam. Taču, pirms dodies pēc konfektēm kopā ar četrkājaino spociņu, pārliecinies, ka tērps netraucē viņam brīvi pārvietoties.

View this post on Instagram

A post shared by Delygate.com (@delygate) on Oct 30, 2018 at 7:15am PDT

Dažreiz pietiks arī ar nelielu aksesuāru, kas tava mīluļa izskatam piešķirs Helovīna noskaņu. Šādam nolūkam lieliski kalpo stīpiņas ar dažādiem radziņiem. Uzvelkot tās, tavs četrkājainais draugs dažu sekunžu laikā pārvērtīsies par mīlīgu velniņu vai sikspārni.

View this post on Instagram

A post shared by @marcellacollins on Oct 30, 2018 at 7:48am PDT

Kā tad Helovīni bez ķirbja? Iespējams, tieši šis kostīms būs kā radīts tavam sunim vai kaķim. Staigājošs ķirbis ir ne tikai uzjautrinošs, bet arī ļoti piemīlīgs. Dodoties pēc konfektēm kopā ar suni šādā paskatā, saldumi ir garantēti.

View this post on Instagram

A post shared by Lucy The Pitbull (@_lucythepitbull_) on Oct 30, 2018 at 7:13am PDT

Helovīnu naktī var notikt jebkas. Tas nozīmē, ka arī tavs suns var kļūt par tīģeri, biti vai jebkuru citu dzīvnieku. Neaprobežojies ar dažādiem kostīmiem un aksesuāriem, tā vietā esi radošs un būsi pārsteigts, cik orģinālu tērpu savam mājdzīvniekam spēj pagatavot paša spēkiem.

View this post on Instagram

A post shared by R I L E Y E D W A R D (@_rileyedward) on Oct 30, 2018 at 7:24am PDT

Un, protams, vampīri. Tā ir neatņemama Helovīnu sastāvdaļa. Ietērp savu mājas mīluli melnā apmetnī un pārvērt viņu par Drakula četrkājaino draugu.

View this post on Instagram

A post shared by Kimchi the pug 🇯🇵🇬🇧🇰🇷🇭🇰 (@kimchi.the.pug) on Oct 30, 2018 at 5:16am PDT

Dažiem suņiem ir tas prieks strādāt policijas iecirknī ik dienu, bet citi, sevišķi tie, kuri augumā ir mazāki, par to var tikai sapņot. Taču Helovīni ir īstais laiks, kad tavs četrkājainais mīlulis var kļūt arī par policijas suni. Vienīgais, ko tev atliek darīt, ir piemeklēt viņam īsto tērpu.

View this post on Instagram

A post shared by Jerimiah Rico (@jerimiahrico) on Oct 30, 2018 at 7:24am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!