Foto: instagram.com/xuamina_photographie
Vendeta un Lemonijs – šādi sauc abus fotogēniskos draugus, kuru ikdienu iemūžina viņu saimniece Neteša. Viņas kaislība ir fotogrāfēšana un dzīvnieki, tāpēc šajā draudzībā iespējams labi redzēt arī viņas būtību, vēstī "Bored Panda".

Vendeta ir vācu aitu suns, bet Lemonijs – Indijas skrējējpīle. Trio mitinās kādā Francijas dienvidu puses fermā, vietā ar nosaukumu Agen, bet ik dienu uzņemtās fotogrāfijas tiek atrādītas arī citiem interesentiem "Instagram" kontā.

View this post on Instagram

A post shared by Xuamina - Animal Photographer (@xuamina_photographie) on Aug 17, 2018 at 10:38am PDT

Kā stāsta saimniece, pīle savu dzīvi viņu mājas sētā uzsāka 2018. gada jūnijā, taču Vendeta draudzīgu attieksmi līdz šim bija izrādījusi arī citām dzīvajām radībām. Netešai sākotnēji nebija doma likt abiem "draudzēties" – tas noticis dabiski, pats no sevis. Viņa bija pat ļoti pārsteigta, ka Lemonijs neizrādīja nekādas baiļu pazīmes, bet pats apņēmīgi devās sunītei pakaļ, lai arī kur tā dotos.

View this post on Instagram

A post shared by Xuamina - Animal Photographer (@xuamina_photographie) on Sep 2, 2018 at 6:03am PDT

Vendetai ļoti tīkot ūdens, tāpēc viņa bieži ar saimnieci dodas uz netālu esošo ezeru. Ar laiku kompānijai pievienojās arī trešais elements, tāpēc tagad viņi kopīgi dodas pastaigās pa mežu un pat uz tuvējo ciematiņu.

View this post on Instagram

A post shared by Xuamina - Animal Photographer (@xuamina_photographie) on Sep 4, 2018 at 4:33am PDT

Kādam varētu šķist, ka šāds draudzības savienojums no suņa puses nebūt nav iespējams, taču Vendeta pierādīja pretējo, pieņemot pīlēnu kā savējo. Saimniece uzsver, ka pīles ir ļoti mīļas un draudzīgas radībiņas, un šīs fotogrāfijas tam ir vēl viens pierādījums.

View this post on Instagram

A post shared by Xuamina - Animal Photographer (@xuamina_photographie) on Sep 27, 2018 at 1:21am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Xuamina - Animal Photographer (@xuamina_photographie) on Oct 20, 2018 at 5:46am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Xuamina - Animal Photographer (@xuamina_photographie) on Nov 30, 2018 at 3:29am PST

View this post on Instagram

A post shared by Xuamina - Animal Photographer (@xuamina_photographie) on Dec 15, 2018 at 11:06am PST

Jāpiebilst gan, ka pīle un suns nav vienīgais neparastais draugu duets, kas pārsteigumā licis pasmaidīt ne vienam cilvēkam vien. Esam stāstījuši par mērkaķi, kas draudzējies ar kaķiem, kokvardes un čūskulēna savienību, zirga draudzību ar kaķi un vēl citām neparastām kompānijām. Vairāk par tām lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!