Foto: instagram.com/thebaconator
Ir cilvēki, kuru sejas izteiksmes ir grūti nolasāmas, tāpēc ir visnotaļ sarežģīti saprast, kādas domas skrien pa galvu. Tupretī citi ir kā atvērtas grāmatas, un viņu kategorijā iederas arī šī raksta varonis – suns Bekons, kurš nebūt nebaidās izrādīt savas daudzveidīgās emocijas.

Bekons ir pekinieša, čivavas un šicū šķirņu krustojums, kurš savu ikdienu pavada Tampā, Floridā, raksta "People". Viņš dzīvo kopā ar saimnieci Megu, kurai sākotnēji esot bijis visnotaļ grūti noticēt, ka šāda radība kā Bekons maz dzīvo uz Zemes.

View this post on Instagram

A post shared by Bacon (@thebaconator) on Nov 29, 2018 at 8:05am PST

Sunīša dzīve ne vienmēr bijusi tik priecīga kā tagad – dzīvnieku uzraudzības vienība viņu atrada, klīstot pa lielām bez saimnieka. Pirms Bekons nonāca pie Megas un viņas drauga, par saimniekiem suns bija saucis vēl divas citas ģimenes, taču abas reizes viņš tika atvests atpakaļ. Trešā saimnieka sastapšana Bekonam izrādījās veiksmīga, un ar šiem cilvēkiem viņš dzīvo vēl šodien.

View this post on Instagram

A post shared by Bacon (@thebaconator) on Jan 15, 2019 at 7:36am PST

Dzīve uz ielas un neveiksmīgās adopcijas bija atstājušas manāmas pēdas arī Bekona uzvedībā. Viņu pamatīgi satrauca un biedēja apkārtējie cilvēki un notikumi, taču ar Megas un speciālistu palīdzību suns kļuva daudz mierīgāks. Lai gan pēc ilgstošiem treniņiem Bekons savā uzvedībā vairs neatgādina sākotnējo suni, viņa domas labi nolasāmas no skatieniem un "sejas izteiksmēm". Tās saimniece nolēmusi rādīt arī citiem, izveidojot īpašu, sunim veltītu "Instagram kontu", kuram nu jau seko vairāk nekā 27 tūkstoši lietotāju.

View this post on Instagram

A post shared by Bacon (@thebaconator) on Oct 16, 2018 at 2:49pm PDT

Pie katra fotoattēla Mega pievienojusi arī aprakstu, kurā skaidro – ko īsti varētu nozīmēt konkrētā suņa izpausme, piemēram, "Kad saproti, kad jāceļas no gultas, bet tur ir tik silti un labi", "Es pirms rīta kafijas iemalkošanas", "Kad netīšām atver telefona priekšējo kameru" u.c.

View this post on Instagram

A post shared by Bacon (@thebaconator) on Jul 19, 2018 at 8:48am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Bacon (@thebaconator) on Aug 21, 2018 at 8:35am PDT

Kā vēstī profila apraksts, Bekona bārdu nevienam nav atļauts aiztikt. Lai gan sekotājiem šķietami vislabāk patīk suņa dusmīgie, apjukuma pilnie un nesaprotamie skatieni, saimnieces mīļākie esot tie, kuros redzams – Bekons ir patiesi laimīgs.

View this post on Instagram

A post shared by Bacon (@thebaconator) on May 31, 2018 at 9:01am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Bacon (@thebaconator) on May 22, 2018 at 8:42am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Bacon (@thebaconator) on Apr 2, 2018 at 8:00am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Bacon (@thebaconator) on Mar 27, 2018 at 8:30am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Bacon (@thebaconator) on Jan 17, 2018 at 6:44am PST

View this post on Instagram

A post shared by Bacon (@thebaconator) on Jan 31, 2018 at 8:31am PST

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!