Foto: Shutterstock
Ikviens interesents aicināts iesaistīties labdarības akcijā "Sasildi ķepas!", kuras laikā ar kurjera starpniecību bez maksas būs iespēja sūtīt ziedojumus uz dzīvnieku patversmēm Alūksnē, Jēkabpilī, Ķekavā, Liepājā un Ogrē. Sūtījumus varēs nodot līdz februāra beigām.

Ziedojumu nogādāšanu patversmēs nodrošina sūtījumu pārvadātājs "DPD Latvija".

Dzīvniekiem patversmēs gada aukstajā sezonā īpaši nepieciešami ir dažādi ieklājamie materiāli, segas, dvieļi, gultasveļa, kā arī citi tekstilizstrādājumi bez pogām un rāvējslēdzējiem. Tāpat iedzīvotāji aicināti ziedot kvalitatīvu barību un konservus suņiem un kaķiem, suņu pavadas un siksnas, dzīvnieku guļvietas, kaķu tualetes kastes un smiltis, kā arī dzīvnieku rotaļlietas un citas patversmes iemītniekiem nepieciešamās lietas.

"Labdarības akciju "Sasildi ķepas!" organizējam jau otro reizi, un šogad ziedojumu vākšanā sadarbojamies arī ar vairākām Latvijas skolām," atzīmē "DPD Latvija" valdes priekšsēdētājs Jānis Grants. "Līdzcilvēku atbalsts ir ļoti svarīgs, lai nodrošinātu suņiem un kaķiem patversmēs iespējami labus dzīves apstākļus, kamēr viņi gaida savas jaunās mājas. Tāpēc vēlamies palīdzēt labo darbu veikšanā un aicinām ikvienu sūtīt ziedojumus ar mūsu kurjeriem visā Latvijā."

Lai izmantotu ziedojumu bezmaksas nosūtīšanas iespēju, līdz 28. februārim ikviena privātpersona, uzņēmums vai izglītības iestāde var sarūpēt sūtījumu, kura svars nepārsniedz 31,5 kilogramus, iepakot to un pieteikt "DPD Latvija" kurjeru, rakstot uz e-pastu info@dpd.lv vai zvanot pa tālruni +371 67 387 284. Kurjers ieradīsies pēc ziedojuma uz jebkuru vietu Latvijā un nogādās to sūtītāja izvēlētajā patversmē akcijas ietvaros.

Akcijas "Sasildi ķepas!" ietvaros ziedojumus bez maksas iespējams nosūtīt uz šīm patversmēm:

  • "Astes un Ūsas" Alūksnē;
  • Jēkabpils dzīvnieku patversme;
  • "Mežavairogi" Ķekavā;
  • "Lauvas sirds" Liepājā;
  • Ogres dzīvnieku patversme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!