"Zemenes ļoti daudziem no mums saistās ar "bērnības garšu", pavasarī piemājas dārzu īpašnieki ir apņēmības un optimisma pilni gan sev, gan ģimenes locekļiem, sevišķi mazākajiem, radīt iespēju plūkt un baudīt gardās, aromātiskās ogas tieši no dobes," norāda "Gulbju" saimnieks.
Viņš atzīst, ka zemeņu audzēšanas tehnoloģijas ir ļoti dažādas – jo augstāka līmeņa tehnoloģija, jo mazāk piedos kļūdas. "Tāpēc, ja esat iesācēji, drošāk izvēlēties dabiskāku audzēšanas veidu," mudina Heimanis. "Īpaši svarīgi tas ir gadījumos, ja stādījumus ierīko attāli no pastāvīgās dzīvesvietas, to kopšana notiek reizi nedēļā vai retāk."
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit