Kā stāsta Arturs, šo gurķu audzēšanas metodi viņš pirms aptuveni četriem gadiem pamanījis kādā krievu portālā. "Kopš tā laika audzēju tikai mucā, jo mucā temperatūra vienmēr ir augstāka par 2 līdz 4 grādiem, nekā uz zemes," atzīst Arturs.
200 litru mucas apakšā viņš sabēris pagājušā gada nezāli, piemetis banānu mizas, jo, kā stāsta Arturs, tajās ir daudz kālija, bet pa virsu uzbēris melnzemi ar kūdru. Tāpat viņš augsnei klāt vēl piebēris olu čaumalas un pelnus no krāsns, lai zeme nebūtu skāba. Savukārt mucai ar naglu palīdzību arī izsisti caurumi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit