Vairākus miljonus Nīgrā kaķa fanus negaidīti pārsteidza viņa saimnieces paziņojums par murrātāja nāvi, bet, iespējams, viņu sērošana var beigties, jo "Instagram" ir parādījies jauns peļu junkurs, kas jau tiek dēvēts par nākamo Nīgro Kaķi.

Jau iepriekš vēstījam, ka 14. maijā septiņu gadu vecumā miris sociālo mediju sensācija un viens no populārākajiem dzīvniekiem "Instagram" Nīgrais kaķis. Murrātājs nomiris mājās, savas saimnieces Tabatas rokās. Kopš tās dienas ir pagājis vairāk nekā mēnesis, un "Instagram" ir uzradies jauns murrātājs – Luiss, kurš, iespējams, būs nākamais Nīgrais kaķis.

Luiss ir sešus gadus vecs persiešu šķirnes kaķis, kurš kopā ar savu saimnieci dzīvo Amerikā, Teksasas štatā. Viņam "Instagramā" seko vairāk nekā 8 tūkstoši sekotāju, kas murrātāju lepni nodēvējuši par nākamo Nīgro kaķi. Kaut Luisa sekotāju pulks vēl nesasniedz vairākus miljonus, kā tas bija oriģinālā Nīgrā kaķa gadījumā, viņa neatvairāmā, nemitīgi īgnā sejas izteiksme palīdzēs murrātājam sasniegt slavas virsotnes.

View this post on Instagram

A post shared by Grumpy King Louis (@louisandmonae) on Oct 28, 2015 at 4:08pm PDT

"Luiss ir tīršķirnes persietis, taču cilvēki ļoti bieži jautā, vai viņam ir kādas ģenētiskas noslieces, uz ko es vienmēr atbildu, ka viņš ir pavisam normāls kaķis," portālam "Bored Panda" skaidro murrātāja saimniece Mišela.

View this post on Instagram

A post shared by Grumpy King Louis (@louisandmonae) on Dec 26, 2017 at 6:22pm PST
View this post on Instagram

A post shared by Grumpy King Louis (@louisandmonae) on May 13, 2016 at 3:26pm PDT

Neskaitot viņa sejas izteiksmi, nekas neliecina, ka Luiss būtu nepamierināts ar dzīvi neapmierināts kaķis. Viņš savas saimnieces mīlestību un rūpes dala ar vēl vienu mājas mīluli – kaķi Manoju. Mišela murrātāju adoptēja no dzīvnieku patversmes. "Kad mēs dabūjām Manoju viņa vēl bija tikai kaķēns, bet Luiss jau bija pieaudzis kaķis. Taču, neskatoties uz auguma un gadu starpību, Manoja vairākus mēnešus pēc kārtas izturējās kā mājas saimniece un vajadzības gadījumā Luisam norādīja viņa vietu," atminas Mišela. Kaut kaķi ik pa laikam mēdz ķīvēties, murrātāju saimniece stāsta, ka starp viņiem ir arī mīlestības pilni brīži, kas liek viņai domāt, ka Luiss ar Manoju ir kā brālis ar māsu, kuri mīl viens otru par spīti visam.

View this post on Instagram

A post shared by Grumpy King Louis (@louisandmonae) on Aug 29, 2018 at 6:05pm PDT
View this post on Instagram

A post shared by Grumpy King Louis (@louisandmonae) on May 8, 2016 at 4:46pm PDT

Mišela atklāj, ka cilvēki, ieraugot Luisu, ļoti bieži pielīdzina to īgnam pensionāram. Taču kaķa dusmīga sejas izteiksme neliecina par viņa personību – Luisa saimniece stāsta, ka viņas mīlulis ir ļoti rotaļīgs un mīlošs. Viena no viņa mīļākajām nodarbēm esot dzīšanās pakaļ lāzera staram.

Taču cilvēkus piesaista ne tikai Luisa īgnā seja, bet arī viņa skaistām marmora krāsas acis. Dramatismu kaķa izskatam piešķir arī viņa garā spalva, kuru saimniece ir apgriezusi tā, ka murrātājs izskatās pēc maza lauvēna.

View this post on Instagram

A post shared by Grumpy King Louis (@louisandmonae) on Jun 5, 2019 at 2:31pm PDT

Kaut oriģinālo Nīgro kaķi aizstāt būs ļoti grūti, iespējams, Luisam tas izdosies, un arī viņa sekotāju pulks būs mērāms vairākos miljonos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!