Ar dzīvniekiem nav gluži tāpat kā ar cilvēkiem – viņi ilgstoši nesēdēs tev priekšā un negaidīs, kamēr atradīsi labāko leņķi perfektai fotogrāfijai. Tieši tāpēc dzīvnieku fotogrāfijas ir ļoti dzīvīgas, gala rezultātam bieži vien izdodoties patiesi amizantam.

"Mars Petcare Comedy Pet Photo Awards 2020" ir konkurss, kurā vienviet sapulcētas pasaulē smieklīgākās dzīvnieku fotogrāfijas. Ar šī gada finālistu veikumu piedāvājam iepazīties arī tev!

Konkursa aizsācēji ir divi vīri – Pauls Džoinsons-Hiks un Toms Sulmans, raksta "Insider". Tā mērķis ir apkopot dažādus cilvēku uzņemtus kadrus, kuros redzamas viņu mājas mīluļu amizantās sejas izteiksmes, pozas vai ikdienišķi pārpratumi. Konkursam ir arī balvu fons – uzvarētājs kļūst ar 3000 mārciņām (aptuveni 3300 eiro) bagātāks, norādīts sacensību mājaslapā. Protams, naudas balvai līdzi nāk arī jauniegūtais tituls un īpaša trofeja. Tāpat 10 procenti no dalības maksas un sponsoru līdzekļiem tiek ziedoti biedrībai "Blue Cross", kas palīdz atveseļoties pamestiem un traumētiem dzīvniekiem.

Konkursa noteikumos uzsvērts, ka bildēm jābūt ikdienišķām, bez cepurēm, saulesbrillēm, drēbēm un citiem sadzīves priekšmetiem, tādējādi rūpējoties par mīluļu labsajūtu. "Mars Petcare Comedy Pet Photo Awards 2020" konkursā dzīvnieku fotogrāfijas tiek vērtētas vairākās kategorijās: suņi, kaķi, zirgi, citas mazās dzīvās radības, dzīvnieki, kas izskatās kā saimnieki, jaunieši un video.

Šī gada 40 finālistu fotogrāfijās iespējams novērtēt kazu, kas atpūšas šūpuļtīklā, dejojošus kaķis, zirgus, kas savā starpā jautri klačojas, un daudzus, daudzus citus dzīvniekus savā un arī neparastā elementā. Uzvarētāji tiks paziņoti 24. novembrī konkursa rīkotāju soctīklu kontos, norādīts mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!