Foto: “Labo Māju” arhīvs
Leons ir īstens kundziņš, kurš savu astoņu dzīves gadus laikā pavisam noteikti ir paspējis izveidot savu izteikti kaķisko personību – tā sabiedrisko runci, kurš ir māju meklējumos, raksturo patversmē "Labās mājas". Runcis ir no tiem, kuriem tīk arī mīļošanās, taču ne tika daudz, kā cilvēkam varētu ienākt prātā.

"Runcim par visām varītēm jātiek pie ikkatra telpā ienācēja. Jāuzlec, kur vajag. Jānolec, no kā vajag. Jāpārkāpj pār jebko, bet pie tā cilvēka ir jātiek! Un tad Leons sāk glausties gar kājām, grozīties no vieniem sāniem uz otriem un ķepiņas sāk labsajūtā dancot turpu šurpu. Viņš grib, ka viņam pievērš uzmanību, pavisam noteikti grib. Cilvēks sajūsmā rokas saliek, nosaka "Ak", un nu tik sāks glaudīt: "Kaķis tak prasa!" Un Leons arī pastiepj pretim galviņu, taču, Leonaprāt, samīļošana ir ekvivalenta dažiem glāstiem. Ja cilvēkam tas nepielec, Leons uzgriež muguru vai demonstratīvi iekārtojas visērtākajā guļvietā: "Saprati?!"," skaidro patvermsmes pārstāvji piebilstot, ka ar Leonu garlaicīgi noteikti nebūs. "Amizants kaķis ar savu viedokli par lietu kārtību."

Leons gaida saprotošus saimniekus, kuri pieņemtu runčukam tik svarīgo neatkarīgo dabu un dāvātu mājas kā vienīgajam ģimenes mīlulim, augsti godātam un lolotam. Un iemācītu, ka runci var arī tā kārtīgi samīļot. Ja vēlies iepazīties ar Leonu, zvani pa tālruni 26617636 un sarunā laiku, kad varēsi braukt ciemos!

Ja šobrīd nevari Leonam piedāvāt mājas, bet vēlies atbalstīt viņa un citu patversmes iemītnieku uzturēšanos "Labajās Mājās", to ir iespējams izdarīt, sūtot ziedojumu uz Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupas bankas kontu: LV95HABA0551003865018.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!