Kā vēl tās izmantot?
Kur vēl varam izmantot krūmcidonijas? Sula, biezenis, ievārījums, marmelāde un citi produkti, tostarp alkoholiskie dzērieni, ir visai populāri nišas produkti. Un tomēr augļu skābums ir "atslēga" to izmantošanai citu produktu gatavošanā un garšas uzlabošanā. Un ne tikai konservētos produktos, bet arī ikdienas kulinārijā. Mēs zinām, ka skāba garša lieliski balansē saldu, sāļu, arī treknu ēdienu, piešķirot tam svaigumu un izceļot citas garšas, vārdu sakot, darbojoties kā dabisks garšas pastiprinātājs. Lūk, virziens krūmcidoniju paplašinātai izmantošanai ne tikai sulai, bet arī no tās gatavotam koncentrātam.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit