Foto: Publicitātes foto

Ziemassvētku gaidīšana ir brīnumu laiks, kad šķietami visi cilvēki sadodas rokās, lai kaut uz mirkli pasaule kļūtu labāka. Gribētos ticēt, ka brīnumu apciemo arī pašus mazākos, piemēram, arī patversmes pūkainīšus. Ja jau kādu laiku esi nosliecies par labu dzīvnieka adoptācijai, iespējams, šis ir īstais laiks! Lūk, septiņi mīlestības pilni kamoliņi, kas šobrīd dzīvojas dzīvnieku patversmē "Mežavairogi" un cer jau drīzumā savā ikdienā pāršķirt jaunu lappusi!

Čaks

Jau vairāk nekā gadu suņu puika, kurš patversmē ticis pie vārdiņa Čaks, ir māju meklējumos. Patversmē uzņemts 2020. gada 22. septembrī no Bauskas novada pēc tam, kad bija palicis bez aprūpes. "Čaks ir kustīgs, mundrs, labprāt skolotos! Ļoti ceram ātrāk atrast gādīgas mājas šim kolosālajam un nepelnīti "nepamanītajam" sunim!" par Čaku stāsta patversmes darbiniece.

Foto: Publicitātes foto

Bembis


Bembis ir prāva auguma suņu puika. Patversmē viņš uzturas jau kopš 2019. gada 26. jūnija, lai gan pašam ir vien trīs gadi. "Mežavairogos" viņš tika uzņemts no Smiltenes novada, Blomes. Iespējams, suņuka kustīgais temperaments ir bijis šķērslis sava īstā cilvēka sagaidīšanai. Kad jādodas pastaigās, patversmes darbinieki Bembi nodod vīrieša spēcīgajās rokās, kuram ir vieglāk novaldīt Bembi, līdz viņš iztērē uzkrājušos enerģiju. "Bembis gaida! Gaida savu īsto un garā stipro cilvēku, kam ir nepieciešams tieši tāds, ne mazāk spēcīgs suns kā Bembis. Ja sev līdzās vēlies redzēt tieši šādu draugu, brauc iepazīst šo dzīvespriecīgo suni!" teic "Mežavairogu" komanda.

Foto: Publicitātes foto

Bonijs


Bonijs steidzami meklē mājas! Viņš patversmē nonāca 2. decembrī no Ogres. Suņuks patversmē nokļuva pēc tam, kad tik manīts vairākas dienas klaiņojam. Diemžēl, kad patversmes darbinieki sazinājās ar Bonija saimniekiem, viņi no suņa vīriņa atteicās. Bonijs ir neliels, tomēr arī ne mazsunītis, jo sver 13 kilogramus. Kā pastāstīja patversmes darbinieki, Bonijam, kā jau istabas sunim, neklājas viegli, viņam ir nepieciešams siltums, mājas, mīlestība un cieša jo cieša uzmanība. Boniju raksturo draudzīgs un mierīgs suņa gars. Aptuvenais vecums ir septiņi gadi.

Foto: Publicitātes foto

Čiepa


Jaunas mājas aizvien turpina meklēt novembra vidū uzņemtā Čiepa. Viņa nonāca situācijā, kad palika viena bez aprūpes, tamdēļ tika nogādātā patversmē. Tā kā Čiepa vēl ir jauna, tikai gadu veca sunīte, noteikti būs nepieciešams viņu audzināt. Viņa ir kā "sūklītis" gatava uzņemt visas paklausības nianses un labas manieres. Čiepa ir draudzīga, ļoti mīloša arī pret citiem suņiem, vien viņai nepatīk kaķi. Līdz ar to, jaunajās mājās nedrīkstēs jau būt minkas!

Foto: Publicitātes foto

Tāpat patversme meklē jaunus saimniekus vairākiem, dažādu apstākļu sakritību dēļ patversmē nonākušiem murrātājiem.

Mince

Mince patversmē nonāca no Salaspils puses, kad viņas mīļais saimnieks aizgāja viņsaulē. Kaķenītei šobrīd ir septiņi gadi. Mince ir ļoti draudzīga un šobrīd pagaidu mājās adaptējas jaunajiem apstākļiem. Viņai ļoti patīk, ka kāds viņu paglauda un sarunājas.

Foto: Publicitātes foto

Runcītis


17. novembrī noķertajam runcītim ir aptuveni astoņi mēneši. Viņš ir ļoti mīlīgs, patīk dauzīties un daudz jo daudz murrāt. Viņš nudien vismazāk par visu vēlas uzturēties būrī. Runcim ir zināmas iedzimtas veselības problēmas, par kurām sīkāk pastāstīs patversmes darbinieki adopcijas brīdī.

Foto: Publicitātes foto

Pūka


Kaķenīte patversmē nonāca pašā decembra sākumā pēc tam, kad palika bez aprūpes. Pūka ir tikai pusotru gadu veca kaķenīte. Kaut ne vairs kaķēns, tomēr par pieaugušu arī vēl īsti nenosaukt rotaļīga, mīļa, īsts roku un mājas kaķis, kaut pieradināta arī pastaigāties laukā.

Foto: Publicitātes foto

Ja vēlies par kādu dzīvnieku uzzināt vairāk, sazinies ar "Mežavairogiem" 24422440. Lai Ziemassvētku brīnumi ienāk mūsmājās un mūsu sirdīs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!