Foto: Labo māju arhīvs

Lai cik sirsnīgu aprūpi suņukiem un minkām sniegtu dzīvnieku patversmes komanda, ikvienam mīlulim vislabākā dzīve ir savās mājās pie saviem cilvēkiem. Ja šajā pavasarī esi nolēmis savā ģimenē uzņemt suni vai kaķi – ieskaties, varbūt īstais ķepainītis tevi jau gaida dzīvnieku patversmē "Labās mājas"!

Rada


Melnbaltā skaistule Rada ir apmēram četrus mēnešus veca. Viņai piemīt ne vien kucēna rotaļīgums, bet arī izteiksmīgs melni un balti krāsots kažociņš un stalti saspicētas ausis. Izaugot, Rada būs liela auguma. Patversmē sunīte nonāca reizē ar māsiņu Hēru, kas ir melna sunīte ar baltām ķepiņām.

Foto: Labo māju arhīvs

Ance


Ance ir mīlīga un maiga rakstura kaķenīte ar mīkstu melnbaltu kažociņu. Ancīte labprāt ļaujas samīļošanai un drīz vien atraisās arī pret nepazīstamiem cilvēkiem, tādēļ derēs ģimenei, kas meklē drošu un mīlīgu kaķīti.

Foto: Labo māju arhīvs

Dora


Dora patversmē nonāca pēc saimnieces nāves un acīmredzami ārkārtīgi alkst cilvēka mīlestības un māju siltuma. Dora ir vidēja auguma, atlētiska un mīlīga sunīte. Šobrīd sešarpus gadus veca. Viņas kažociņš ir izteikti mīksts un maigs kā samts. Radu rakstos varētu būt Latvijas dzinējsuns.

Foto: Labo māju arhīvs

Sakura


Sakura ir slaidas, smalkas miesasbūves kaķenīte, kam ļoti patīk ne vien mīļoties, bet arī "medīt" mantiņas. Sakura "Labajās mājās" nonāca, jo iepriekšējā saimniece līdz ar izmaiņām dzīvē vairs nevarēja kā nākas par kaķenīti parūpēties. Sakura ir vien pusotru gadu veca, tādēļ ar savu dzirkstošo personību jauno ģimeni priecēs vēl daudzus gadus.

Foto: Labo māju arhīvs

Sema


Sema ir draiska un dzīvespriecīga suņu meitene ar melnu kažociņu, ko vietām caurvij gaišāki brūnas krāsas plankumi. Šobrīd četrus mēnešus veca un maza, bet izaugot būs virs vidēja auguma. Sema patversmē nonāca kopā ar četrām māsām un vienu brālīti. Pamazām viens pēc otra visi devušies uz savām viemērmājām, bet Sema joprojām gaida savu cilvēku un ilgojas pēc māju siltuma.

Foto: Labo māju arhīvs

Ja nevari adoptēt, palīdzi ar ziedojumu


Ja kāds no pūkaiņiem ir iepaticies, sazinies ar patversmi "Labās mājas" pa tālruni 26617636, lai vienotos par ērtāko satikšanās un iepazīšanās laiku. Citus patversmes dzīvnieciņus vari apskatīt mājaslapā, sadaļā "Adoptē mīluli". Patversme apmeklētājiem atvērta no pulksten 11 līdz 17 katru dienu, izņemot pirmdienas.

Ja šobrīd nemeklē mājas mīluli, taču vēlies palīdzēt ķepaiņiem, kas gaida savu īsto ģimeni, dzīvnieku patversme "Labās mājas" ļoti novērtēs tavu atbalstu. Vairāk par atbalsta iespējām vari uzzināt "Labo māju" vietnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!