Pieci vienkārši veidi, kā atvadīties no netīkamiem aromātiem virtuvē
Foto: Pexels

Virtuve tev noteikti asociējas ar daudzām garšīgām smaržām, sākot no vecmāmiņas svētdienas kotletēm un pankūkām, beidzot ar vēl saldi smaržojušu ceptas kūkas biskvītu... Tomēr laiku pa laikam virtuvē iemājo arī nepatīkamas smakas un citreiz – tās pat saglabājas ilgāku laiku. Pat ja šobrīd nesajūti nepatīkamu aromātu savā virtuvē, šie tīrīšanas padomi padarīs tavu virtuvi par daudz patīkamāku vietu.

Biežākie virtuves smaku cēloņi

Pirmkārt, ir vērts zināt, kuras smakas var novērst, veicot kādu noteiktu tīrīšanas darbu, bet kuras jau varētu norādīt uz kādu problēmu, kas ir steidzami jārisina. Daži izplatītākie iemesli ir ar sēru bagāti produkti, piemēram, brokoļi un cieti vārītas olas, bez šaubām, arī neiztukšotas atkritumu tvertnes un netīras virtuves iekārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!