Pirmkārt, jāatceras, ka dārzeņi jāuzglabā nemazgāti un ne visi jātur ledusskapī. Tie, kas tur jātur, lielākoties jāuzglabā aizvērtā vai vaļējā plastmasas pārtikas maisiņā vai uzglabāšanas traukā.
Artišoki un brokoļi ledusskapī turami līdz četrām dienām, arī sparģeļus var uzglabāt līdz četrām dienām noslēgtā pārtikas produktu maisiņā vai ietītus bišu vaska drānā. Briseles kāposti (neaizvērtā plastmasas iepakojumā), salātlapas (aizvērtā plastmasas iepakojumā) un baklažāni (neaizvērtā plastmasas iepakojumā) uzglabāšanai ledusskapī piemēroti līdz trīs dienām, cukini – četrām, puķukāposti, spināti un paprika – piecām. Kukurūzas vālītes nav piemērotas ilgai uzglabāšanai un vislabāk to apēst pēc iespējas ātrāk, jo ledusskapī var turēt līdz divām dienām. Līdzīgi ir ar zirņiem – arī tie nelobīti turami ledusskapī tikai līdz divām dienām atvērtā plastmasas maisiņā.