Kaktusi ziemas pārlaiž turpat dobē
Jānis Vītols savu dārziņu iekopj jau ceturto gadu. "Daudzi dārzā visu audzē vienkārši smukumam, bet es izdomāju, ka gribu audzēt augus, kurus var arī izmantot – ēst to augļus, pievienot kā garšvielas vai izmantot kā tējas. Un sāku interesēties par dažādiem augļiem un ogām, kurus var izaudzēt dārzā, taču pie mums nav tik populāri. Viens no šādiem augiem ir kaktuss, kuram noziedot arī veidojas ēdamas ogas, turklāt arī paši kaktusa stumbri ir ēdami un izmantojami," par pirmsākumiem stāsta Jānis.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit