Būdami rokas stiepiena attālumā, tie daudz biežāk nonāk uz pannas, turklāt ar savu smaržu atsvaidzinās visu virtuvi un krāšņi papildinās interjeru. Šie ir galvenie iemesli, kurus uzsver "Zutiņu" stādaudzētavas saimniece Rūta Beirote. Un nudien – kādēļ neiemēģināt uz palodzes audzēt ne tikai skaistos telpaugus, bet arī kādu garšaugu, ar kuru laiku pa laikam arī panašķoties?
Ziema klāt – vai garšaugi to pārdzīvos?
Ko darīt ar garšaugiem rudenī? Audzējot garšaugus istabā, tos var ik pa laikam apsmidzināt ar ūdeni, lai nodrošinātu pietiekami bagātīgu mitrumu. Ļoti svarīgi to darīt ir ziemā, kad sākas apkures sezona un telpās valda silts un sauss gaiss. Īpaši svarīgi tas ir rozmarīnam un pupu mētrai, kā arī timiānam.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit