Gards našķis, taču jādiedzē ar atbildību
Kā portālam "Māja&Dārzs" reiz pastāstījusi zemnieku saimniecības "Zutiņi" saimniece Rūta Beirote, uzturā lietot diedzētas var tikai tās sēklas, kas ir paredzētas dīgstu ražošanai, nevis sēšanai uz lauka. "Redīsiem būs speciāla šķirne, kas būs paredzēta dīgstu diedzēšanai vai mikrozaļumu audzēšanai. Tie, kurus pēc tam sējam vadziņā, lai dabūtu sarkanos bumbuļus, nav vieni un tie paši. Izvēlamies drošas un populāras sēklas. It sevišķi audzējot dīgstus, izvairāmies no eksperimentiem. Ja gribas eksperimentēt, tās sējam zemē, kas vienmēr būs drošāk," stāsta Beirote. Dīgstu diedzēšanai var izmantot:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit