Kā portālam "Māja&Dārzs" norādījuši dārzkopības eksperti, februārī dēstiem var sēt puravus, sakņu selerijas, agros kāpostus, no kuriem ražu paredzēt iegūt jau ap Jāņiem, redīsus, spinātus, rukolas. Pašlaik ir īstais laiks sēt papriku, kurai raksturīgs garš attīstības periods. Taču jāatceras, ka februārī saulīte vēl ir salīdzinoši maz, tādēļ sēšana pašlaik ir kā laimes spēle. Vai arī – dēsti jānodrošina ar papildu apgaismojumu. Vairāk par to, kas jāņem vērā, ja esi izdomājis sēšanas priekam ļauties jau tagad, kā arī – kā izvēlēties sēklas, uzzināsi šajā "Delfi" rakstā. Savukārt klikšķinot šeit, varēsi uzzināt, kādās dienās vislabāk ieteicams nodoties sēšanas priekiem, atsaucoties uz ģimenes dārzniecības "Neslinko" ilggadējo pieredzi.
Jau labu laiku uz palodzes var audzēt arī pirmos pavasara zaļumus un vitamīnu devas. Ja vēl tikai gatavojies lociņu audzēšanai, šajā rakstā varēsi uzzināt vērtīgus zemnieka padomus par to, kā tos izaudzēt īpaši sulīgus. Savukārt par mikrozaļumu audzēšanu un diedzēšanu praktiskus padomus meklēt vari rakstā "Pirmā pavasara vitamīnu porcija! Kādus mikrozaļumus audzēt un dīgstus diedzēt". Kā ar citiem garšaugiem? Arī pētersīļus, baziliku, dilles, maurlokus un vēl citus, taču te jāievēro vairāki priekšnoteikumi, lai zaļumi patiešām augtu krāšņumā. Vairāk par to vari uzzināt rakstā šeit.