Lai gan redīsu garša atšķiras atkarībā no šķirnes, un dažiem raksturīgāka asāka garša, sīviem, asiem un negaršīgiem redīsiem pie vainas varētu būt to augšanas laiks – iespējams, ka saknes jau ir pāraugušas, norādīts portālā "The Spruce".
Redīsiem patīk vēss laiks, tomēr augsnei jābūt pietiekami siltai un mitrai, lai varētu nobriest dārzeņa saknes. Redīss ir ātraudzīgs un tas jānovāc līdzko ir nobriedis. Atšķirībā no citiem dārzeņiem, jo ilgāk tas tiek atstāts augsnē, jo negaršīgākas būs tā saknes. Šī iemesla dēļ pirms redīsu sēšanas vajag kārtīgi izvērtēt, cik daudz dārzeņu spēsi notiesāt un labāk vispirms iesēt vienu kārtu, bet vēlāk otru – tādējādi ar redīsiem varēsi mieloties ilgāku laiku.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit