ogošana, ogu kombains, mellenes
Foto: Shutterstock
Atļaušos uzskatīt, ka Latvijā gandrīz nav tādu cilvēku, kas nebūtu kaut reizi mūžā ogojuši. Kaut vai tik daudz, lai savērtu ogas virtenē uz smilgas un uzreiz notiesātu. Es neesmu diža ogotāja, bet vasarā, ejot peldēties uz kādu meža ezeriņu, vienmēr apstāšos pie melleņu cera paknakstīties un pēc tam rādīt visiem zilu mēli. Bet ir cilvēki, kam ogu un sēņu sezona ir karsts darbalaiks – arī tiešā nozīmē – un iespēja papildināt ģimenes budžetu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!