"Comedy Pet Photo Awards" jeb Komisku lolojumdzīvnieku foto balvas rīkotāji publicējuši attēlus ar šā gada konkursa finālistiem, un tiek liks tev pasmaidīt! Starp labākajiem ir suns, kas izliekas par Zorro, kaķis, kurš atrāda savu labāko uzvaras pozu un suns, kas pieglaudies orangutānam.

Smieklīgo mājdzīvnieku fotokonkursu veido profesionāli fotogrāfi Pols Džonsons-Hikss un Toms Salams, kas ar šo konkursu vēlas atzīmēt mājdzīvnieku pozitīvo un svarīgo lomu mūsu dzīvē un veicināt iesaistīšanos dzīvnieku labturības jomā, vēsta "Comedy Pets".

25 atlasītos attēlus vērtēs tiesneši, lai izvēlētos uzvarētāju. Visi konkursa tiesneši ir dzīvnieku mīļotāji un to vidū ir: TV raidījumu vadītāja, rakstniece, dabas aizsardzības speciāliste un dzīvnieku mīļotāja Keita Humbla, komiķis un TV raidījumu vadītājs, rakstnieks Mels Geidroiks, TV veterinārārste un dzīvnieku labturības kampaņu rīkotāja Emma Milna un profesionāla mājdzīvnieku fotogrāfe Elke Vogelsanga.

2023. gada konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 11. augustā.

"Atkal konkursam esam saņēmuši ļoti smieklīgus darbus un plašu dzīvnieku klāstu – no seskiem līdz bruņurupučiem un ēzeļiem, kā arī simtiem jautru kaķu un suņu. Tagad jāmeklē 2023. gada "Comedy Pets" uzvarētājs un, protams, "People's Choice Award" [skatītāju balva – red.] uzvarētājs, kurā ikviens var iesaistīties," aicina Toms Salams, "Comedy Pets" līdzdibinātājs.

Lai balsotu par savu favorītu, dodies uz vietni "Comedypetphoto.com".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!