Fоtо: Privātais arhīvs

Aktieris un TV šovu varonis Lauris Dzelzītis nolēmis pārdot sev piederošo dzimtas īpašumu Limbažu novada Alojā, šonedēļ ziņo žurnāls "Privātā Dzīve". Vairāku gadu gaitā aktieris šo vietu uzposis, taču nu saka, ka viņam to vairs nevajag, – gribējis tikai sakārtot. Īpašums tiek tirgots par 83 tūkstošiem eiro.

Dzelzīša īpašuma kopējā zemes platība ir 1500 kvadrātmetri, bet mājas platība – 156 kvadrātmetri. Pilnībā atjaunotajam namam ir centrālā apkure, kā arī siltās grīdas. Aktieris par šo īpašumu vēlas no jaunā saimnieka saņemt 83 000 eiro.

Kā "Privātajai Dzīvei" skaidro Dzelzītis, viņam tagad ir cita māja, tāpēc šo vairs nevajag. "Es tikai gribēju to sakārot. Manī ir kaut kāda estētika, liekas, ka tai vietai manā galvā jābūt skaistai. Varbūt muļķīgi un ideālistiski, bet man tā bija," paša loloto dzimtas īpašumu apcer viņš.

Alojas nams ir Dzelzīša dzimtas īpašums – zemi pircis vectēvs, mājās saimniekojis tēvs, kā arī pats aktieris šeit pavadījis savu nebūt ne vieglo bērnību. 2015. gadā Dzelzītis, atpērkot īpašuma daļas no savas pamātes, kļuva par tā vienīgo īpašnieku, uzrīkojot pamatīgu ugunskuru "ar sūdiem", kas dedzis nedēļas garumā.

Pilns raksts izlasāms 24. oktobra izdevumā "Privātā Dzīve"!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !