Foto: Vida Press

Kaviāra kriksis un sviesta kalni esot obligāti. Veselīga dzīvesveida, pretrunīgi vērtētā zīmola "Goop" autore, aktrise Gvineta Paltrova atklāj trikus viesu uzņemšanas mākslā.

Izdevumā "W Magazine" uzņēmēja pastāstījusi par savu ballīšu formulu, lai brīvdienu un svētku sezonu pārdzīvotu vieglāk, skaistāk un baudāmāk.

Pamatu pamatā ēdiens

Foto: Shutterstock


"Manā mājā ēdiens nosaka visu vakara toni," saka Paltrova. Viņa pati ievērojot "pretiekaisuma" diētu – ar svaigiem un termiski apstrādātiem dārzeņiem, visu veidu olbaltumvielām, veselīgiem ogļhidrātiem, lai "mazinātu iekaisumus". Bet ballītēs esot būtisks izsmalcināts un vienlaikus silts, "mājīgs" ēdiens. Runājot par neseno ballīti par godu "Goop" modes nodaļai: "Pasūtīju šefpavāram, lai pagatavo kumosa lieluma steika gabaliņus, siltus, kaviārā ceptus kartupeļus, franču siera uzkodu (gougères) torni un krāšņu sviesta kalnu. Un, protams, ar "Martini"." Šie kumosa izmēra ēdieni tikuši pasniegti kopā ar redīsiem.

Sarunām pie galda

Foto: Shutterstock

Saimniece viesus sarunām mudina ar "pārdomas rosinošām sarunu kartītēm, lai cilvēki vairāk iedziļinās". Paltrova precizē: "Ja tā ir maza cilvēku grupa, man patīk šādi uzvedināt uz sarunu pavedienu, lai tas turpinātos visu viesu starpā. Šāda metode ir noderīga arī kokteiļu ballītēs."

Rotājumiem nav jābūt dārgiem

Foto: Shutterstock

Paltrova dievina tā saucamo kluso luksusu un uzskata, ka gaumīgam rotājumam nav jābūt kā nieres cenai melnajā tirgū. "Lai dekors būtu elegants, tam nav jābūt dārgam. Samta lente no "Amazon" interneta veikala, tirgū iegādāti un divās daļās sagriezti granātāboli uz galda. Viens ieteikums – sulīgākie granātāboli patiesībā ir bālākie, bet, kad tos iegādājas dekoram, jāņem negatavos, tie būs visspilgtākie."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!