Foto: Agnija Reiniece

Darba diena jau aizsteigusies un zibenīgi pienācis pusdienlaiks. Arī "Delfi" un citiem Mūkusalas biroja darbiniekiem vēderi rūc. Kamēr citi stāv pie mikroviļņu krāsns, lai uzsildītu savu līdzpaņemto ēdienu, mēs dodamies lūkot, kur nu apkārtnē visgaršīgāk, vislētāk un visomulīgāk paēst. Šoreiz viesojāmies, mūsuprāt, glaunākajā Mūkusalas biznesa centra kafejnīcā "Annas dārzs". Tas tik tiešām arī iekārtots kā omulīgs piemājas dārziņš – apkārt krūmi un koki, starp kuriem izvietotas āra mēbeles. Pusdienās mums pievienojās Diona Liepiņa – dziedātāja un satura veidotāja. Arī viņa sniedz savu vērtējumu par ēdienu un atmosfēru.

Cena

Pie sienas izritināts papīra rullis, uz kura redzams dienas piedāvājums – izvēle no trim ēdieniem. Mūsu apmeklējuma laikā citi pusdienotāji jau bija paspējuši notiesāt liellopa vaigu kroketi ar ceptiem kartupeļiem, kam klāt bija ķiršu alus BBQ mērce un salāti (8,50 eiro). Palika izvēle no diviem: zaļo lapu salāti ar marinējumiem, vistas fileju un medus-sinepju mērci (6,80 eiro) vai krāsnī cepti vistas šķiņķīši ar dārzeņu bulguru, burkānu-siera mērci un salātiem (7,80 eiro). Vēl pusdienu piedāvājumā bija biešu zupa ar liellopa gaļu un krējumu, tā maksāja trīs eiro. Saldajā ēdienā varēja izvēlēties starp mini brulē vai mini panna cotta ar šokolādi – tie maksāja divus eiro. Klāt arī dzēriens – ūdens ar augļiem un piparmētrām.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!