Foto: Shutterstock

Tūristu vidū ir kļuvis populāri ceļojumu laikā doties nevis uz muzejiem un vēsturiskām vietām, bet gan iepazīt valsti no citas garšīgās puses, proti, no pārtikas veikalu piedāvājuma. Modernie ceļotāji uzskata, ka smalkmaizīte var pastāstīt vairāk nekā, piemēram, vēsturisks piemineklis.

Spriežot pēc "TikTok" pārtikas veikalu tūristu videoklipu satura, šķiet, ka vispopulārākā tūrisma prece ir kartupeļu čipsi. Daži apgalvo, ka Igaunijā ir garšīgākie čipsi ar gaileņu un krējuma garšu, citi jūsmo par Spānijas čipsiem ar šķiņķa garšu, vēl citi – par Kolumbijā pieejamajiem čipsiem ar vistas garšu vai Apvienotajā Karalistē nopērkamajiem "Lay’s" ar grilētu vistu.

"TikTok" lietotāja ba.noma, pārceļoties uz Argentīnu, bija šokēta, kad veikalos ieraudzīja tādas lietas kā šķiņķa garšas čipsus un pienu, kas iepakots maisiņos. "Maisiņi! Tik daudzas lietas šeit ir maisiņos, sākot no jogurta līdz pat pienam un pat vistai. Vēl viens atklājums? Krekeru plaukti ir milzīgi. Bonusa punkti Argentīnai par karameļu mērces izvēli!"

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!